hirdetés
hirdetés

Erősíti jelenlétét Budapesten a török Sun Express

Erősíti jelenlétét a magyar piacon a Sun Express, a török légitársaság a jövő nyári kiemelt utazási időszakban hetente hat alkalommal indít közvetlen járatokat Budapest és Antalya, valamint heti egy alkalommal Budapest és Izmir között - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A 2020-as nyári főszezonban a törökországi Antalyába hétfő kivételével mindennap közlekedik majd a Sun Express, közölte az AIRportallal a légitársaság magyarországi képviselője, az AVIAREPS Magyarország Kft.

A Sun Express Boeing 737-800-as repülőgépei 2020. május 31. és szeptember 27. között hetente egy alkalommal, vasárnaponként repülnek majd Izmir és Budapest között. A 2019-es nyári szezonban a légitársaság Antalya és Budapest között indított nyaralójáratokat, amelyek hetente egyszer, de a fő utazási szezonban – június 22. és szeptember 22. között – hetente két alkalommal repültek. Ehhez képest jelentős bővítés a heti hat antalyai és heti egy izmiri járat.

A Sun Express a Turkish Airlines és a Lufthansa vegyesvállalataként működő, 1989-ben alapított, szabadidős utazásokra specializálódott légitársaság. A cég alkalmazottainak száma a működés idei 30. évfordulójára 4000-re emelkedett, a flottája 84 repülőgépből áll. A Sun Express útvonal-hálózatában 90 török és 30 nemzetközi úti célra lehet eljutni, a légitársaság utasainak száma tavaly elérte a 10 milliót.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai