hirdetés
hirdetés

Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019-ben

Az évente megrendezett World Travel Awards utazási díj idei átadóján  brüsszeli repülőterén a Lexus és a Brussels Airlines közös üzleti várója, a THE LOFT nyerte a el az Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019 címet.

hirdetés

A World Travel Awards világszinten jegyzett, nagy presztízsű rendezvény, ahol a turizmus területének legkiválóbb szervezeteit részesítik elismerésben. A szavazásban nemcsak az utazók, hanem az említett területek szakértői is részt vesznek. A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott THE LOFT olyan különleges koncepción alapuló reptéri váró, amelynek karakterét a kényelem, a technológia, a dizájn, valamint a belga stílus és a japán vendégszeretet izgalmas elegye alkotja.

„A Lexus számára ez igazán izgalmas lehetőség, hisz így az autóipari berkeken túl az egész világ számára meg tudjuk mutatni formatervezési és szakmai alapértékeinket. Ezen a helyen a látogatók élvezhetik az Omotenashi, azaz a személyre szóló és különleges japán vendégszeretet szellemiségét.” – mondta Pascal Ruch, a Lexus európai igazgatója.

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók előtt, és azóta több mint 450.000 látogató élvezhette itt a Lexusra jellemző luxust, formavilágot és az Omotenashi vendégszeretetet.  A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2040 m2 alapterületen 500 vendégnek kínál ülőhelyet. A teret különféle hangulatú és típusú részekre tagolták: a központban található a bár, vannak ülőzónák, és egy olyan nyugalmas terület is, amit azok használhatnak, akik dolgozni szeretnének utazás közben.

A váróban az alábbiakkal találkozhatnak az utasok:

• Egy Neuhaus maître csokoládémester által nyújtott csokoládé-élmény
• SPA Grohe zuhanyzóhelyiségek
• Csillagfényplafonos egyéni pihenőszobák
• Lexus LS Shiatsu masszázsfotelek
• A Foodmaker and Rombouts által készített organikus ételek és italok
• Sörcsapok a legjobb belga sörökkel
• Műanyagpalack nélküli élettér – Környezettudatosság a műanyag palackok kizárásával
• Díjnyertes műtárgyak és inspiráló Lexus formai elemek
• Mark Levinson hi-end audio zenehallgató szoba
• Rendszeres rendezvények a borkóstolótól a zenei előadókig

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT a brüsszeli repülőtér ’A’-területén található, és reggel öttől este kilencig tart nyitva. A Lexus zónát a FITCH kereskedelmi- és márkakonzultációs cég tervezte, amely a Lexus európai kiskereskedelmi hálózatának sikeres dizájn-koncepcióját is készítette. Ebben a projektben olyan új ötleteket is megvalósítottak, amelyekhez a Tokióban, Dubajban és New Yorkban található INTERSECT by Lexus márkaélmény-központok szolgáltak inspirációként.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai