hirdetés
hirdetés

Fenntartható repülést sürget a KLM

Október 7-én a KLM lesz a világ első – még mindig az eredeti neve alatt működő – légitársasága, amely a 100. évfordulóját ünnepli. Ennek apropóján, az évforduló előtt 100 nappal nyílt levélben hívta meg az iparág összes szereplőjét, hogy vegyenek részt a repülés fenntarthatóbb jövőjének elérésében, és csatlakozzanak a „Fly Responsibly” kezdeményezéshez.

hirdetés

A „Fly Responsibly” kezdeményezés bejelentését a KLM első Boeing 787-10-es Dreamlinerének megérkezéséhez időzítette a vállalat. A KLM Dreamliner flottája eddig 13 B787-9-es repülőgépet foglalt magában, amit most a vállalat 28 darabosra bővít további B787-10-es géppel.

„Az elmúlt száz évben a KLM vállalkozói szelleme és innovációs törekvése úttörő szerepet játszott a légi közlekedésben. A száz éves évfordulónk lehetőséget ad arra, hogy megerősítsük elkötelezettségünket aziránt, hogy a leginkább ügyfélközpontú, innovatív és hatékony európai szolgáltatóvá váljunk, és elszántsággal tekintsünk az előttünk álló kihívásokra. A mai naptól kezdve a versenytársainkkal megismertetjük és megosztjuk a legjobb gyakorlatainkat és eszközeinket. Ingyenesen és a KLM márkanévtől mentesen kínáljuk minden légitársaságnak CO2ZERO szén-dioxid-kompenzációs programot. Ezzel szeretnénk meghívni mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzánk és osszák meg a legjobb gyakorlataikat a fenntarthatóbb jövő érdekében” – mondta Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai