hirdetés
hirdetés

Hamarosan 10 percenként közlekedik a repülőtéri 100E járat

A 2017. júliusa óta közlekedő repülőtéri buszjárat utasszáma folyamatosan emelkedik, ezért menetrendjében újabb fejlesztést vezet be a BKK. 2019. július 14-től a hét minden napján 10 percenként indulnak az autóbuszok, így biztosítva a kényelmes és gyors kapcsolatot a belváros és a repülőtér között. 

hirdetés

A 100E autóbuszjárat 2017. július 8-a óta nyújt közvetlen eljutási lehetőséget a belváros és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között. A repülővel utazó utasok száma folyamatosan növekszik, és egyre többen választják a BKK szolgáltatását. Az elmúlt évben a BKK több fejlesztést is bevezetett: a buszok követési időköze a korábbi 30-ról 20 percre változott, majd a legforgalmasabb hétfő, péntek és vasárnapi napokon napközben már 10 percenként indultak az autóbuszok, a kora reggeli és a késő esti repülőgépekhez eléréséhez igazodva bővült a járat üzemideje, és a belváros felől érkező buszok már közvetlenül a repülőtér indulási szintjére érkeznek.

fotó: bkk.hu
A BKK 2019. július 14-től tovább sűríti a 100E repülőtéri autóbusz közlekedését, így már minden nap a repülőtér forgalmához igazodva 10 percenként közlekednek az autóbuszok, közvetlen eljutást biztosítva a belváros és a repülőtér között. A BKK továbbra is figyelemmel kíséri az autóbusz kihasználtságának alakulását és szükség esetén mentesítő autóbuszokat állít forgalomba.

(forrás: BKK)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai