hirdetés
hirdetés

Leállt a forgalom az isztambuli repülőtéren

Kedd délutánig hosszabbították meg az új isztambuli légikikötő teljes zárlatát, miután hétfőn le kellett állítani a forgalmat a térségben leesett szokatlanul nagy mennyiségű hó miatt - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Hóvihar miatt január 24-én, hétfőn a kora délutáni órákban leállították a forgalmat az új isztambuli repülőtéren az üzemeltető közlése szerint. Hétfőn a másik két isztambuli repülőtér is megbénult. A lehullott nagy mennyiségű hó miatt az esti órákban kedd hajnalig, majd az éjszaka helyi idő szerint kedd 13 óráig hosszabbították meg a hatóságok a járatok felfüggesztését.

Az isztambuli új reptér
Az isztambuli új reptér


A repülőtér üzemeltetőjének közlése szerint szakembereik folyamatosan dolgoznak a futópályák, gurulóutak és forgalmi előterek megtisztításán. Hétfő óta 341 érkező és 388 induló járatot töröltek, több gép is kitérő repülőtéren szállt le.

A lehullott nagy mennyiségű hó miatt egy repülőtéri cargo-raktár teteje is beomlott, a Hava Haber értesülése szerint szerencsére személyi sérülés nem történt a balesetben.


(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk