hirdetés
hirdetés

Marad Dubaj a Wizz Air kínálatában

A Wizz Air folyamatosan nyomon követi az egyes országok beutazási szabályainak változását, hogy utasainak továbbra is minél szélesebb útvonalhálózatot kínálhasson. A korábban bejelentett Budapest - Abu Dzabi járatok az Emírségben továbbra is fennálló beutazási korlátozások miatt 2022 januárjáig Dubajban szállnak le - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

A Wizz Air döntésének köszönhetően az utasoknak lehetősége nyílik, hogy a késő őszi és a téli időszakban is közvetlen járattal juthassanak el a napsütötte Dubajba Budapestről.

Azok az utasok, akik Abu Dzabiba foglaltak jegyet a fenti időszakra, a foglaláskor megadott e-mail címre értesítést kapnak, amelyben a légitársaság a következő három lehetőséget ajánlja fel: amennyiben azt az utasok igénylik, térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket a Wizz Air másik járatára, vagy a légitársaság visszatéríti számukra jegyáruk 100 százalékát az eredeti fizetési módnak megegyezően. A légitársaság arra is lehetőséget biztosít, hogy az érintett utasok a jegyár 120 százalékának megfelelő összeget WIZZ pontokban igényeljék vissza, melyet 12 hónapig bármilyen Wizz Air járatra, illetve szolgáltatásra fel tudnak használni.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai