hirdetés
hirdetés

Távozik Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója

Egy igazi légügyi szakemberrel kevesebb decembertől a Budapest Airport (BA) kötelékében.

hirdetés

Távozik Kam Jandu a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozíciójáról, aki 11 év után, 2020. december 15-én távozik a repülőtér-üzemeltető vállalattól, adja hírül a cég közleményében.

Kam Jandu
Kam Jandu

Mint írják, közös megegyezéssel távozik a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója, valamint hozzáteszik ezúton is köszönik Kam Jandu több mint egy évtizedes, sikeres és elhivatott munkáját, amellyel 2009 óta professzionális támogatást nyújtott a vállalatnak, és sok sikert kívánnak szakmai pályafutásához.

Kam Jandu 2009 óta dolgozott a repülőtéren, kezdetben légiforgalmi igazgatóként, 2013-tól pedig a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be. 

Távozása kapcsán Kam Jandu elmondta, a repülőtér-üzemeltetőnél töltött sikeres évek után 2021-ben – rövid, igen várt pihenőt követően – új lehetőségek felkutatásával folytatja karrierjét. 

 Kam Jandu kereskedelmi igazgatóként a Budapest Airport légitársasági és kereskedelmi marketingjéért, kereskedelmi utasszolgáltatásaiért és – az idei évtől - cargo üzletágáért felelt. Az évek során kollégáival számos nemzetközi szakmai sikert ért el; 2019-ben a World Routes Marketing Awards legjobb légitársasági marketing díját hozta el az általa vezetett csapat, legutóbb pedig a Travel Retail Awards keretében díjazták a repülőtér kereskedelmi területen tett környezetvédelmi törekvéseit.

(forrás: Budapest Airport / TurizmusOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai