hirdetés
hirdetés

Terjeszkedik a MOL Bubi

Új gyűjtőállomással bővült a BudaPart városnegyed.

hirdetés

A MOL Bubi közbringarendszer legújabb gyűjtőállomását a városnegyed kapujában már igénybe vehetik a Budapesten közlekedők. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új telepítésével a 158. gyűjtőállomás valósul meg, összesen 2071 kerékpárral tekerhetnek a szolgáltatás használói.

A BudaParton a beruházás végére akár harmincezren is élhetnek és dolgozhatnak, ez a közlekedési forma pedig olyan közlekedési lehetőség, ami még könnyebbé teszi a belváros megközelíthetőségét, emellett jelentősen hozzájárul a főváros környezetterhelésének csökkentéséhez is.

„Egy nyugat-európai nagyvárosi hangulat megteremtésén dolgozunk, melynek középpontjában a közösség és az ember áll. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a gyalogosok és a kerékpárosok kényelmesen és egyszerűen közlekedhessenek a területen. A fejlesztéshez kapcsolódóan eddig közel egy kilométernyi bringaútvonalat újítottunk fel a Dombóvári út mentén, melyet birtokba is vettek a városlakók. A BKK-val való együttműködésünknek köszönhetően a budaparti MOL Bubi gyűjtőpont már idén nyártól a lakók, az irodaépületben dolgozók, valamint az ide látogatók rendelkezésére áll” – mondta Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai