Kétszáz vadonatúj Mol Bubi

Kétszáz vadonatúj Mol Bubi 

Kétszáz új biciklivel bővül a Mol Bubi, Budapest közbringa-szolgáltatása, ennek köszönhetően a fővárosban közlekedők már mintegy 2500 kerékpárt használhatnak a rendszerben, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Turisták is szívesen tekerik

Turisták is szívesen tekerik 

Júniusban és júliusban 10 ezer körüli számban vették igénybe a fővárosiak és a hozzánk látogató turisták a közbringa-szolgáltatás kerékpárjait. 
Bővül a budapesti közbringarendszer

Bővül a budapesti közbringarendszer 

Bővítik a csaknem egy évvel ezelőtt megújult Mol Bubi közbringarendszert: a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új kerékpárokat szerez be és új gyűjtőállomásokat is létesítenek - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn budapesti sajtótájékoztatón.
BKK: hasít a Mol Bubi

BKK: hasít a Mol Bubi 

Öt hónap alatt több mint egymilliószor utaztak Budapesten a Mol Bubival.
A rekordok is jelzik: felhasználóbarátabb az új Bubi

A rekordok is jelzik: felhasználóbarátabb az új Bubi 

A budapestiek egy hónappal ezelőtt, május 20-án vehették először igénybe a megújult MOL Bubi közbringa-szolgáltatást. A megújulást követő első hónapban folyamatosan emelkedett a rendszerben regisztrálók száma, és szinte naponta dőltek meg korábbi, sokéves rekordok - tájékoztat honlapján a Budapesti Közlekedési Központ.
Már tesztelik a megújult közbringarendszert

Már tesztelik a megújult közbringarendszert 

Megkezdődött a megújult közbringarendszer (Mol Bubi) tesztelése a megrendelői próbaüzemmel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
Már téli álmot alszanak a MOL Bubik, a kerékpározók népe tiltakozik

Már téli álmot alszanak a MOL Bubik, a kerékpározók népe tiltakozik 

Több mint 85 bicikli lelakatolásával tiltakoztak hétvégén a Bubi bezárása ellen a BKK székházánál.

Terjeszkedik a MOL Bubi 

Új gyűjtőállomással bővült a BudaPart városnegyed.
Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer

Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer 

Új gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer: a II. kerületi Kis Rókus utcai gyűjtőállomást szerdától vehetik igénybe a fővárosban közlekedők.

Indul a Slovnaft Bubi 

Még a nyári szünet előtt, várhatóan júniusban beindul az új pozsonyi kerékpárkölcsönző rendszer, amely a Mol Bubi mintájára jön létre a Mol szlovák leányvállalata, a Slovnaft és a helyi önkormányzat együttműködésének köszönhetően - derült ki az olajipari cég sajtóközleményéből.

Kezdődik a tavasz a Bubinál 

Szerdán véget ér a MOL Bubi téli üzeme, az átvizsgálás és a szükséges javítások elvégzése után ismét üzembe áll a 112 gyűjtőállomásos rendszer 1286 kerékpárja - közölte a BKK.

Óbudán adták át a századik Mol Bubi állomást 

Átadták a századik Mol Bubi állomást csütörtökön a III. kerületi Kolosy téren, ezzel együtt további két tucat dokkoló is elérhetővé válik, így 12 kerületben 112 gyűjtőponton vehető igénybe a fővárosban a közösségi kerékpáros-hálózat, 1270 kerékpárral.

Megvannak a Mol Bubi designpályázatának nyertesei 

Lezárult a MOL Bubi dizájnpályázata, melyre grafikai, valamint tárgytervezés kategóriában küldhettek be terveket a vállalkozó kedvű pályázók. A díjakat Lublóy Zoltán designer, a MOME egyetemi adjunktusa, Dr. Szűcs Panni, a BKK kommunikációs igazgatója és Konja Boldizsár, a MOL Magyarország marketingkommunikációs szakértője adta át a nyerteseknek a Madách téren megrendezett „Bringával a kifutón” elnevezésű eseményen.

Új gyűjtőállomások és negyedéves bérlet a Bubinál 

Tizenöt új gyűjtőállomással bővült a Mol Bubi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpárkölcsönző rendszer hálózata, és új, negyedéves bérlettípust vezetett be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - közölte a társaság.

Új bringákkal és dokkolókkal bővítik a Mol Bubit 

Elkezdte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Mol Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszer hálózatának bővítését: tavasszal összesen 22 új dokkoló állomást helyeznek el Budapesten.

Huszonegy gyűjtőállomással bővülhet a Mol Bubi rendszer 

Huszonegy gyűjtőállomással és ötven új kerékpárral bővülhet a Mol Bubi közbringarendszer. A javaslatról jövő szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés.

Ilyen volt a Bubi első tíz hete 

Melyikek a legnépszerűbb MOL Bubi gyűjtőállomások, mennyi ideig biciklizik átlagosan egy bérlő? A BKK infografikán gyűjtötte össze a 10 hete működő MOL Bubi közbringarendszerrel kapcsolatos érdekességeket.

A MOL Bubi kerékpárok is szerepelnek a BKK utazástervezőjében 

A MOL Bubi (Budapest Bicikli) kerékpárjait is figyelembe veszi a Budapesti Közlekedési Központ utazásszervező- és utastájékoztató programja, a Futár - közölte a központ csütörtökön az MTI-vel.

Látott már 500 Bubit egy helyen? 

Egy vetélkedő keretében hordták egy helyre a közbringákat.

Ahány bringa, annyi új felhasználó: a Bubi első napja 

Nagy érdeklődés fogadta a MOL Bubit (Budapest Bicikli), az első napon már csaknem ezer új felhasználó vett rá jegyet vagy bérletet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Elindult a Bubi 

Budapest új közösségi közlekedési lehetőségeként 2014. szeptember 8-án, hétfőn elindult a Főváros közbringarendszere. A MOL Bubi nyilvános üzemének indulása alkalmából tartott sajtótájékoztatón Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes hangsúlyozta: a Fővárosnak kiemelten fontos a környezettudatos közlekedés fejlesztése, a közbringarendszer elindításával Tarlós István főpolgármester programjának fontos eleme valósult meg.

Végre elindul a BuBi? 

Júliusban indulhat a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi (Budapest Bicikli) - hangzott el a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettesnek és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Vajon mikor indul a Bubi? 

Az MSZP a budapesti közösségi kerékpárkölcsönző rendszer, a Mol Bubi indulásának időpontját tudakolja a fővárosi városvezetéstől.

Zöld, gurul és bárki használhatja Budapest utcáin: mi az? 

Közeleg az április, gyűlnek a Bubi dokkolók Budapesten!

GPS és napelem: áprilisban indul a Bubi 

Első alkalommal próbálhatta ki a közönség a rövidesen Budapest utcáin megjelenő közbringarendszer, a MOL Bubi almazöld kerékpárjait és gyűjtőállomásait a VII. PORT Bringaexpón a kőbányai vásárvárosban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!