hirdetés
hirdetés

Tovább bővül az Emirates hálózata Dél-Afrikában

Az Emirates és az Airlink codeshare megállapodásának köszönhetően Dél-Afrikában zökkenőmentessé válik az átszállás, azáltal, hogy a két légitársaság még kényelmesebb utazási lehetőségeket kínál utasainak.

hirdetés

Az Emirates és az Airlink codeshare megállapodást kötött, melynek köszönhetően a Dél-Afrikába utazó, illetve onnan visszatérő utasok kényelmesen tovább utazhatnak 12 afrikai országba, valamint több mint 40 helyi és regionális úti célra.

Miután az Emirates újraindította dél-afrikai járatait, az együttműködésnek köszönhetően az utasok kényelmesebb átszállási lehetőségek közül választhatnak Johannesburgban, Cape Town-ban és Durbanben. Olyan helyi úti célok váltak elérhetővé, mint Bloemfontein, George, Upington, Nelspruit, Hoedspruit, Kimberley, Skukuza, Pietermaritzburg, Richards Bay, Sishen, Mthatha és Port Elizabeth.

Továbbá az utasok Dél-Afrikában ellátogathatnak még többek között Gaborone, Kasane, Vilanculos, Lubumbashi, Dar es-Salaam, Entebbe, Maseru, Antananarivo, Pemba, Tete, Maun, Viktória-vízesés, Walvis Bay, Maputo, Windhoek, Harare, Lusaka, Ndola, Bulawayo és Livingstone városába.

Az utasok afrikai utazásukat lefoglalhatják az Emirates, illetve az Airlink járataira is az Emirates weboldalán vagy az utazási irodákon keresztül.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai