hirdetés
hirdetés

Turbósebességre kapcsol a Wizz Air

Rekordszámú új útvonallal bővül olasz hálózatuk.  Új bázist nyitnak: 32 új útvonalon, 19 célországot érintve áll szolgálatba 4 repülőgép a Róma-Fiumicino repülőtéren júliustól.

hirdetés

Csütörtökön megnyitották 43. bázisukat Rómában, ezzel együtt bejelentették az eddigi legnagyobb útvonal bővítését is. 4 Airbus A321neo repülőgépet állítanak üzembe Róma-Fiumicino nemzetközi repülőterén 2021 júliusától. A 32 új járat 19 országot érint, kiegészítve a már korábbi 25, Róma-Fiumicinoról és Róma-Ciampinoról induló útvonalakat.

 

A Wizz Air 2004-től üzemeltet járatokat Olaszországba, ezen időszak alatt több mint 40 millió utas vette már igénybe az innen induló vagy ide érkező közel 200 járatot.

Az új bázis nyitása Róma-Fiumicino repülőterén alig egy éven belül valósult meg az eddigi négy olasz bázis (Milánó-Malpensa, Catania, Palermo és Bari) elindítását követően, így hűen tükrözi a légitársaság Olaszország iránti elkötelezettségét. Az új bázis létesítése nemcsak gazdasági növekedést hoz a régió számára, hanem több mint 100 új közvetlen munkahelyet is teremt, és több mint 1500 munkahelyet támogat a társult iparágakban**.

A négy A321neo repülőgép 32 új útvonalra repül majd, olyan népszerű úti célokat nyit meg Rómából, mint London-Luton, Liverpool, Eindhoven, Szófia, Tel-Aviv, Casablanca, Marrákes, Míkonosz, Szantorini, Korfu, Zákinthosz, Iráklion, Lárnaka, Fuerteventura, Tenerife, Sarm es-Sejk, Hurghada, Alexandria, Kharkiv, Pristina, Antalya, Bodrum, Keflavík, Marosvásárhely, Konstanca, Szatmárnémeti, Dubrovnik, Split, Faro, Nizza, Prága és Tallinn.

Így 2021-ben Rómából már 57 úti cél válik elérhetővé. 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai