hirdetés
hirdetés

Új árképzést vezet be a Singapore Airlines

A Singapore Airlines és a Silkair a következő hónapban új árképzést vezet be, mely érinti az előzetes ülésfoglalást, a törzsutas mérföldek jóváírását, a feladott poggyász súlykeretét, és bizonyos ártípusok módosítási és visszatérítési szabályait.

hirdetés

Az új ártípusok 2018. január 20-tól kerülnek bevezetésre világszerte. Minden kabintípushoz több árkategória tartozik, foglaláskor ezekből választhat az utas. A cél, hogy az utasok a számukra fontos szempontok alapján választhassák ki azt az ártípust, és az ahhoz tartozó szolgáltatásokat, melyek leginkább megfelel az igényeiknek. 

Turista osztályon három ártípusból – Lite, Standard és Flexi – választhat az utas.  A jelenleg még ingyenes ülésfoglalás a Lite kategória esetén fizetőssé válik, az ár szakaszonként 5 dollártól kezdődik.

Fizetősek maradnak az „Extra Legroom” ülések is, ezek korábban “Preferred “ ülésekként kerültek be a köztudatba.
Az online check-in idején, indulás előtt 48 órával az ülésfoglalás továbbra is ingyenes.

Az ingyenes ülésfoglalás természetesen továbbra is elérhető a KrisFlyer törzsutasprogram PPS Club tagjai, a KrisFlyer Elite Gold és Silver tagok számára.

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

A Premium Economy osztályon belül kétféle ártípus lesz, a Standard és a Flexi.

A Premium Economy osztályos foglalásoknál az ülésfoglalás ingyenes marad, csak az Extra Legroom ülés lesz fizetős, kivéve a PPS CLUB tagoknak, akik továbbra is ingyenesen vehetik igénybe.

A Business osztályon belül is háromféle ártípus került kialakításra a Lite, a Standard és a Flexi.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai