Megint egy Boeing: ezúttal a Singapore Airlines egyik járata került bajba

Megint egy Boeing: ezúttal a Singapore Airlines egyik járata került bajba 

A súlyos turbulenciába került járaton több, mint 211 utas és személyzet utazott.
Fenntartható üzemanyag a Singapore Airlines gépeinél

Fenntartható üzemanyag a Singapore Airlines gépeinél 

A Neste-től rendel fenntartható üzemanyagot a légitársaság.
Bővül a Singapore Airlines gasztronómiai kínálata

Bővül a Singapore Airlines gasztronómiai kínálata 

A SIA több mint 200 új előételt, főételt és desszertet fejlesztett ki a fedélzeti étkezések bővítésének érdekében.
Továbbra is együttműködik a Singapore Airlines és az Air New Zealand

Továbbra is együttműködik a Singapore Airlines és az Air New Zealand  

A két légitársaság szövetsége 2029 márciusáig meghosszabbításra került.
Jó számokkal zárta 2023 utolsó negyedévét a Singapore Airlines

Jó számokkal zárta 2023 utolsó negyedévét a Singapore Airlines 

659 millió dolláros nettó negyedéves nyereséggel és a pandémia előttihez közelítő kapacitással.
Szingapúr – London Gatwick járatot indít a Singapore Airlines

Szingapúr – London Gatwick járatot indít a Singapore Airlines 

A Singapore Airlines (SIA) 2024 júniustól közvetlen járatokat indít Szingapúr és a londoni Gatwick repülőtér között, hetente öt alkalommal, hosszútávra tervezett Airbus A350-900 típusú gépekkel.
Codeshare megállapodás a Singapore Airlines és a Philippine Airlines között

Codeshare megállapodás a Singapore Airlines és a Philippine Airlines között 

A két légitársaság codeshare megállapodást kötött annak érdekében, hogy bővítsék utazási lehetőségeket Szingapúr és a Fülöp-szigetek, illetve más belföldi és nemzetközi célállomásaik között.
A fenntarthatóság a cél a Singapore Airlines-nál

A fenntarthatóság a cél a Singapore Airlines-nál 

A Singapore Airlines és a Scoot célja, hogy 2030-ra a teljes üzemanyagszükségletük 5%-át fenntartható repülési üzemanyagra váltsák át. A fenntartható üzemanyagok kulcsfontosságúak a légiközlekedési iparág káros szén-dioxid kibocsátásának mérséklésében. A SIA csoport célja, hogy 2050-re 0 nettó szén-dioxid kibocsátást érjenek el.
Az erős nyári szezon rekord nyereséget eredményezett a Singapore Airlines-nál

Az erős nyári szezon rekord nyereséget eredményezett a Singapore Airlines-nál 

A légi utazások iránti erőteljes kereslet és Kína, Hong Kong, Japán, Tajvan újranyitása rekord féléves működési és nettó nyereséget eredményezett a Singapore Airlines csoport 2023/24-es pénzügyi év első felében.
Jelentős bővítés a Singapore Airlines útvonalhálózatán

Jelentős bővítés a Singapore Airlines útvonalhálózatán 

A megnövekedett kereslet kiszolgálása érdekében a Singapore Airlines a 2024. március 31 – október 26. közötti nyári menetrendben nagy mértékben növeli járatainak számát a kulcsfontosságú piacokon.

Rekord negyedéves nyereség a Singapore Airlines csoportnál 

A 2023/24-es pénzügyi év első 3 hónapjában a Singapore Airlines történetének legmagasabb nettó nyereségét érte el.

A pihenés az utazás első percében is elkezdődhet 

Mit szoktunk meg? Szabadságra indulva majd csak túljutunk a stresszes repülőúton (késések, akár járattörlések, zavaró utastársak, csomagproblémák színesíthetik a programot), de milyen lehet az, ha mindez a felhőkbe vész, és ehelyett már az úti cél elérése is maga a mennyország?

Singapore Airlines: ingyenes WIFI minden utasnak 

A Singapore Airlines 2023. július 1-től ingyenes és korlátlan wifi-t nyújt minden szolgáltatási osztályon, beleértve a premium economy és economy osztályt - tájékoztatta lapunkat a légitársaság. 

Együttműködés a Singapore Airlines és a Garuda között 

A Singapore Airlines (SQ) és a Garuda (GA) megállapodást írta alá kereskedelmi partnerségük elmélyítésre, hogy növelni tudják a Szingapúr és Indonézia közötti utaskapacitást és több lehetőséget kínáljanak ügyfeleiknek - tájékoztatta lapunkat a Singapore Airlines.

Rekorderedmények a Singapore Airlines-nál 

A covid 2020-as kitörése után a SIA csoport gyors lépéseket tett likviditásának megőrzése érdekében és hosszú távú stratégiai döntéseket hozott a járványt követő időszakra - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

Szingapúri városnézés az átszálló utasoknak 

A Singapore Airlines, a Changi Airport és a Singapore Tourism Board ingyenes szingapúri városnézési lehetőséget kínál átszálló utasainak. A korábban is elérhető városnéző túrák, mint a városlátogatás, örökség túra és „Jewel” túrák, megújultak és új látnivalókat is tartalmaznak a korábbi ajánlatokhoz képest.

Összeolvad az Air India és a Vistara 

A Singapore Airlines (SIA) és a Tata Sons (Tata) megállapodásának értelmében a közös tulajdonukban lévő Vistara beolvad az Air India-ba, ezzel megalakul India vezető légitársasági csoportja. 

Szingapúr is enyhít a beutazási szabályokon 

2022. április 1-től a Singapore Airlines (SIA) és a Scoot összes járatán a teljesen beoltott utazók karanténmentesen léphetnek be Szingapúrba miután a szingapúri kormány egyszerűsítette a beutazási szabályokat - tájékoztatta lapunkat a Tensi Aviation Kft.

Különleges hagyományok, biztonság, vendégszeretet? Bali! 

Badun kormányzóság turisztikai hivatala és a Singapore Airlines közös programot tartott partnereiknek. Az előadásokon, és az azokat követő vacsorán a Novotelben jártunk.

A Szingapúr-Adelaide útvonal gépe 

A szingapúri Singapore Airlines új, középhatótávú gépe, az Airbus A350-900-as a Szingapúr-Adelaide útvonalon fog közlekedni - tájékoztatott pénteken a légitársaság hazai képviselete, a Tensi Aviation Kft.

A Szöulon keresztül üzemelő Szingapúr-Los Angeles járatnak november végén vége 

A Frisco-i menetrendi változás mellett 2018. novemberében indítja nonstop járatát Szingapúr és Los Angeles között az ultra hosszú hatótávú A350-900ULR típusú gépével - tudtuk meg hétfőn a légitársaság hazai képviselőjétől, a Tensi Aviation-től.

A világ leghosszabbja 

A Singapore Airlines (SIA) októberben elindítja a világ leghosszabb közvetlen kereskedelmi járatát Szingapúr és New York között az új Airbus A350-900ULR ultra hosszú hatótávú repülőgépével. Az első járat 2018. október 11-én indul a Newark Liberty International Airport repülőterére. Az első héten három járat közlekedik, 2018. október 18-tól napi rendszersséggel üzemel a járat.

Pompás hír a Forma 1-nek 

A Singapore Airlines bejelentette, hogy további két évig, 2019-ig szponzorálja az F1-es Szingapúri Nagydíjat - közölte csütörtökön a légitársaság magyarországi képviselete.

Szingapúrban már a 10-es Dreamlinert veszik át 

Csak úgy ontja a gyár a Boeing 787-eseket. Alig száradt meg a festék a LOT Boeing 787-9-esén, a Singapore Airlines már a 787-10-est állítja flottájába; elsőként a világon.

Új árképzést vezet be a Singapore Airlines 

A Singapore Airlines és a Silkair a következő hónapban új árképzést vezet be, mely érinti az előzetes ülésfoglalást, a törzsutas mérföldek jóváírását, a feladott poggyász súlykeretét, és bizonyos ártípusok módosítási és visszatérítési szabályait.

Összevonta két fapados leányát a Singapore Airlines 

A Singapore Airlines a nyár közepén összevonta két fapados leányvállalatát, a közép- és hosszútávú járatokat üzemeltető Scootot és a rövid- és középtávú útvonalakon közlekedő Tigerairt.

Változik a menetrend, más lesz a repülőgép 

Heti tízszer közlekedik a Singapore Airlines Szingapúr-Párizs járat október 30-tól - közölte hétfőn a légitársaság.

Tíz új egzotikus úti cél Lufthansa és Swiss járatszámmal 

Bővíti együttműködését a Lufthansa Csoport és a Singapore Airlines.

Ausztrália és Új-Zéland fővárosait köti össze a Singapore Airlines  

A Singapore Airlines hamarosan elindítja új “Capital Express” járatát, amely a Szingapúr-Canberra-Wellington útvonalon fog repülni.

Kényszerleszállást okozott a birkaszellentés 

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Singapore Airlines egyik teherszállító járatának Indonéziában a Boeing 747-esen szállított bárányok által termelt metángáz miatt - írta az Aviation Herald légiközlekedési szaklap szerdán.

Kié lesz a világ leghosszabb légijárata? 

Nagy a verseny a légitársaságok között a tekintetben, hogy ki fogja üzemeltetni a világ leghosszab légi járatát. Legutóbbi bejelentésével azonban a Singapore Airlines a Qantas-on, az Emirates-en és az Air Indián is túltesz.

Újra lesznek nonstop járatok Szingapúr és az USA között 

A Singapore Airlines bejelentette, hogy elsőként állítja be flottájába az Airbus A350-es típusú repülőgépek ultra-hosszútávú variánsát, ezzel ismét lesz nonstop légi kapcsolat a városállam és az USA között.

Mire jók a 20-30 éves business class ülések? 

Például ötletet adnak a Singapore Airlines Premium Economy osztálya berendezéséhez. Ami ezúttal majd két évvel új generációs kabinjainak leleplezése után végre a hazai közönség számára is bemutatkozott egy keddi, a légitársaság és hazai értékesítési ügynöke, a Tensi Aviation szervezésében megrendezett sajtótájékoztató alkalmával.

Vízesés és esőerdő is lesz az új szingapúri repülőtéren 

Budapesten mutatkozott be a minap a Singapore Airlines (SQ), a Changi Airport, a Cook-szigetek és az ausztrál beutaztató AOT Group.

Ilyen lesz a Singapore Airlines új prémium turistaosztálya 

Bőrülések, pezsgő, tágasabb hely, extra tárolók és nagy méretű HD képernyő is lesz az új osztályon.

Tévedésből turistaáron adtak el 900 business class jegyet 

Tévedésből 900 business class jegyet értékesítettek a turistaosztály árán a Singapore Airlines munkatársai. A hibát későn vették észre, most próbálják rávenni az utasokat, hogy visszaváltsák a jegyeket.

Új légi járat az ausztrál városba 

A SilkAir, a Singapore Airlines regionális légitársasága 2015. május 30-tól közvetlen járatot indít Szingapúr és Cairns, Queensland (Ausztrália) között.

Aucklandbe is A380-assal repül a SIA 

A Singapore Airlines Szingapúr és Auckland járatának utasai október 27-től a világ legnagyobb utasszállítójának, az A380 repülőgéptípusnak a luxusát és kényelmét élvezhetik.

Íme a világ 20 legjobb légitársasága 

Kedves és profi utaskísérők, kényelem, tisztaság és szuper fedélzeti szórakoztatórendszer a repülőkön.

Idén is az Emirates a legértékesebb légitársaság 

Az Emirates hivatalosan is a legnagyobb értékű légitársaságnak számít a Brand Finance Global 500 listája szerint.

Szorosabb együttműködés a Singapore Airlines és az Agoda között 

A légitársaság ügyfelei a jövőben közvetlenül hozzáférhetnek az Agoda.com szállodai adatbázisához, amelyben a világ minden részéről szerepelnek szabad szobák, lakosztályok.

Bangkoki járatait törli a Singapore Airlines 

A bizonytalan politikai helyzet miatt.

Leányvállalatot indít Indiában a Singapore Airlines 

Hagyományos modellben működő légitársaság indítását tervezi a Singapore Airlines és a Tata, jelentette be az indiai pénzügyminiszter. 

Több tér, nagyobb kényelem 

A London és Szingapúr között repülő utasok már kipróbálhatják a Singapore Airlines megújult kabinjait az első, business és turistaosztályon.

Gyerekmentes zóna a fapadoson 

Gyerekmentes zónát alakított ki repülőgépei fedélzetén a Singapore Airlines fapados társasága, a Scoot, írja a TravelMole.

Új generációs kabin a Singapore Airlinesnál 

A Singapore Airlines 2013. július 9-én mutatta be az “új generációs” kabin termékeit.

Kiderült, melyik légitársaság kínálja a legfinomabb falatokat a levegőben! 

A Skyscanner online árösszehasonlító portál legfrissebb felméréséből kiderül, melyik légitársaságok kínálják a legjobb fedélzeti ellátást a világon.

A380-as repül a Singapore Airlines új útvonalán 

A Singapore Airlines 2012. január 15-től a világ legnagyobb kereskedelmi repülőgépét üzemelteti a Szingapúr – Frankfurt – New York útvonalon. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére