hirdetés
hirdetés

Újraindítja járatait az Air Canada

Több mint ötven útvonalon, harmincnégy az Amerikai Egyesült Államokban lévő úticélra indít járatokat az Air Canada augusztustól, az utazási korlátozások lazításának köszönhetően, olvasható az airportal.hu szakmai platformon.

hirdetés

A minden szükséges dózissal beoltott utazók számára augusztus 9-től, lazább tesztelési követelmények mellett nyílik meg a lehetőség a határok karantén-kötelezettség nélküli átlépésére, így mind az amerikai, mind a kanadai állampolgárok számára lehetővé válik a turisztikai célú utazás a másik országba.

Az Air Canada az intézkedés bejelentését követően közölte, hogy a nyári menetrendben naponta akár 220 járatot repül 55 különböző útvonalon, 34 amerikai célpontra.

Fotó: aircanada.com
Fotó: aircanada.com
 

A járatok már elérhetők az Air Canada foglalási rendszerében, azonban a közlemény megjegyzi, hogy a menetrend a járvány terjedésének, és a kormányok által bevezetett korlátozások függvényében még változhat.

A korlátozások lazításának bejelentését követően az amerikai légitársaságok is megkezdték a kanadai járatok feltöltését a foglalási rendszerekbe.

Kanada más országok esetében szeptemberben tervezi a határnyitást, és az utazási korlátozások lazítását az ország miniszterelnökének bejelentése szerint, és már tervezik egy egységes igazolás bevezetését azon állampolgárok számára, akik felvették az oltást.

A teljes cikk elolvasható: ITT

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai