JTB: 100 éve a Japánba utazók szolgálatában 

Exkluzív fogadással ünnepelte a JTB 100 éves születésnapját a budapesti iroda.

Karya Tour: végtelen történet 

Évek óta húzódik a csődbe ment Karya Tour körüli kártérítési ügy. Az utasok kártalanítása ugyan lezárult, de akad néhány viszonteladó, aki továbbra is úgy gondolja, jogosult lenne a közvetítői jutalékra.

Ázsiába csábít az EVA Air 

Egyszerűen elérhető ázsiai úticélokat és kényelmes ellátást ígér a tajvani EVA Air. A bécsi repülőtérről induló gépek a magyar utasok számára is jó alternatívát nyújthatnak bangkoki vagy koh samui nyaralásukhoz.
Keleti kényelem francia stílusban

Keleti kényelem francia stílusban 

Nagyobb kényelmet és választási lehetőséget szeretne kínálni utasainak az Air France, ezért a közeljövőben több olyan újítást is bevezetnek, amely ezt a célt szolgálja. A francia légitársaság átnevezte a kabinosztályokat is, hogy az utasok könnyebben el tudjanak igazodni.

Helyreigazítás 

Egy technikai hiba miatt sajnálatos módon e-mailes megkeresésünk nem jutott el a www.foreverutazas.hu weboldalt működtető céghez. 
Erdők, tavak és erődök

Erdők, tavak és erődök 

Megfogadtam, hogy nem fogom leírni azt az öt szóból álló mondatot, amely a magyar és a lengyel nép egymással való jó kapcsolatát hirdeti. Nem azért, mert nem igaz, hanem azért, mert Lengyelország ennél jóval több, mint ahogy az a Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet által a Mazuri-tavak vidékére szervezett study touron is kiderült.

Készül a síszezonra az Air France 

Szeptember 22-től már szombatonként is indul közvetlen repülőjárat Lyonba Budapestről.
Enyém-tied: zavaros szálloda-üzemeltetési ügyek

Enyém-tied: zavaros szálloda-üzemeltetési ügyek 

Az utóbbi hetekben két szálloda esetében is előtérbe került az a kérdés, hogy pontosan ki a törvényes üzemeltető és kié is a tulajdonjog. A történetek valószínűleg nem egyedi esetek, a gazdasági válság, a devizahitelek felvétele, a forgalomcsökkenés számos szállodatulajdonost hozhatott nehéz helyzetbe.
A keresztes lovagok nyomában Mazúriában

A keresztes lovagok nyomában Mazúriában 

Megfogadtam, hogy nem fogom leírni azt az öt szóból álló mondatot, amely a magyar és a lengyel nép egymással való jó kapcsolatát hirdeti. Nem azért, mert nem igaz, hanem azért, mert Lengyelország ennél jóval több, mint ahogy az a Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet által a Mazuri-tavak vidékére szervezett study touron is kiderült.
Befürödtek a fürdőzni vágyók Zalakaroson?

Befürödtek a fürdőzni vágyók Zalakaroson? 

Pórul jártak azok, akik a zalakarosi Aqualandbe vásároltak majdnem 100 évig tartó medencehasználati jogot. A szálloda új üzemeltetője szerint ugyanis ehhez már nincs joguk, a fogyasztóvédelmi hatóság szerint azért még van remény valamilyen kártérítésre.

Keleti gasztroélmények és színpompa 

Stílszerű környezetben, egy teaházban tartotta desztináció- és termékbemutatóját utazási irodák számára a japán és dél-kelet-ázsiai utazásokra specializálódott JTB Hungary. Az ajánlatok között – a jól megszokott csomagajánlatok és egyéni utazások mellett – különlegességeket is találhatunk.

Nyáron is akcióban a fogyasztóvédelmi hatóság 

A fogyasztóvédők is készülnek a nyárra: idén is ellenőrizni fogják a vendéglátóhelyeket, éttermeket, rendezvények, fesztiválok helyszíneit és szervezőit, de a taxisok is számíthatnak vizsgálatra.

20. születésnapját ünnepelte a MaReSz 

A hóhért akasztották kedden Budapesten, a Kopaszi gáton: a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége (MaReSz) ünnepelte éppen a 20. születésnapját. Volt zene, tánc és díjátadó.

Csábító Törökország 

Rekordtempóban bővül a török turizmus, tíz év alatt megháromszorozódott a Törökországba utazó turisták száma.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!