A ferencvárosi METRO is megújult

A ferencvárosi METRO is megújult 

Sorban a nyolcadikként a ferencvárosi METRO-áruház is megújult a professzionális vásárlók jobb kiszolgálása érdekében. Az áruházlánc ferencvárosi tagja méretében és teljesítményében is kiemelkedik, hiszen a 10.000 négyzetméteres áruház bonyolítja a legnagyobb forgalmat a 13 hazai METRO közül. 
Alaposan átalakította ruhatárát a szegedi Novotel

Alaposan átalakította ruhatárát a szegedi Novotel 

És elbúcsúzott minden régi darabtól a szobákban, vendégterekben, ami a múltat idézte.
Átalakított saroklakosztályok ebben az ötcsillagos házban

Átalakított saroklakosztályok ebben az ötcsillagos házban 

Befejeződött öt körpanorámás saroklakosztály teljes felújítása a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Ezzel az öttel együtt összesen már 15 Executive Suite áll a vendégek rendelkezésére.
Videón, ahogyan teljes átvedlik az Emirates óriásgépe

Videón, ahogyan teljes átvedlik az Emirates óriásgépe 

Január elején állt szolgálatba az Emirates első olyan A380-as óriásgépe, amit a légitársaság 2 milliárd dolláros retrofit-programjának keretében teljesen felújított. A munkálatokról egy timelapse videó is készült, amely bepillantást enged a kulisszatitkokba és bemutatja a gépek pazar új belsőjét - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.
Átalakították az Accor nemzetközi menedzsmentjét

Átalakították az Accor nemzetközi menedzsmentjét 

A francia alapítású szállodacsoport átalakította és újjászervezi  nemzetközi vezetését. Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a 2022 júliusában bejelentettek szerint az év első negyedévében fokozatosan, a helyi jogszabályoknak megfelelően alakítják ki új szervezeti struktúrájukat.
Történetének legnagyobb flottaátalakítását kezdi meg az Emirates

Történetének legnagyobb flottaátalakítását kezdi meg az Emirates 

120 repülőgépének utasterét alakítja át az Emirates 2 milliárd dolláros (800 milliárd forintos) fejlesztési programja részeként. A munkálatok novemberben kezdődnek, és egy gép belső átalakítása átlagosan 16 napig tart majd.  Beépítik az új, prémium turistaosztály székeit, és teljesen megújítják a Business és First Class utaskabinjait is. A program 2025 áprilisáig tart.
Ilyen lesz a Kenese Bay Garden

Ilyen lesz a Kenese Bay Garden 

160 vendégszobát alakítanának ki az egykori balatonkenesei T-kom hotel felújítása során. Kiírták a közbeszerzést - írja az mfor.hu.
Komplex  pénzügyi  és  ingatlan  üzletágat  hozott  létre  a BDO Magyarország

Komplex pénzügyi és ingatlan üzletágat hozott létre a BDO Magyarország 

 A BDO Magyarország tulajdonosai és menedzsmentje a cégcsoport már korábban elfogadott nemzetközi hálózati stratégiája mentén 2021 elején úgy döntött, hogy a már több mint 10 éve párhuzamosan működő pénzügyi, valamint hotel és ingatlantanácsadási üzletágait összevonja és egységes megjelenésű, egyablakos kiszolgálást biztosító komplex pénzügyi és ingatlan szolgáltatásokat nyújtó tanácsadói üzletágat alakít ki.

Eddig… 

Ha jövőre is a várbeli Hilton Budapest Báltermében találkozik majd a hazai szállodások krémje az „Év Szállodása” díjkiosztója alkalmával, akkor már egészen más, megszépült, vadonatúj designba öltöztetett környezet fogadja a szakmai vendégeket. Hiszen idén folytatják azokat a nagy ívű átalakítási munkálatokat az ötcsillagos hotelben, amelyek 2015 elején kezdődtek, és amelynek első etapját tavaly tavasszal fejezték be. Az átalakítási, megújulási munkálatok eddig megvalósult és további részleteiről a ház igazgatójával, Árvai Zoltánnal beszélgetünk

Az állam segíti ki a LOT, lengyel légitársaságot 

Az Európai Bizottság úgy döntött, nem ellenkezik az uniós elvekkel a lengyel kormány 200 millió eurónyi segítsége, amelyet a lengyel légitársaság (LOT) átszervezésére juttatott a cégnek, közölte a TVN24 lengyel hírtelevízió kedden.

Csizmadia Kristóf távozik a BTSZK-tól 

A fővárosi turisztikai marketing szervezetnél (BTSZK) történő átalakítások vonzataként távozik Csizmadia Kristóf - közölte a Turizmus Online-nal a BTSZK.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!