Catering cikkek
Magyar séf főzött az Oscar-gála résztvevőire
A március 27-én vasárnap megrendezett filmes díjátadó gálát követő fogadáson a Michelin-csillagos hollywoodi sztárséf, Wolfgang Puck budapesti Spago éttermének vezető séfje, Szántó István készített magyar ételeket a vendégek számára. A séf saját pultjánál fogadta az érkező világsztárokat és maga prezentálta nekik a tökéletesen elkészített ikonikus magyar fogásokat. Az első adag vadast nem más, mint Samuel L. Jackson kapta - tájékoztatta lapunkat az étteremnek otthont adó Matild Palace.
A catering eszközök újrahasznosításán dolgozik a KLM
A KLM Amszterdamból Vancouverbe közlekedő decemberi 18-i járatán zárt rendszerben újrahasznosított poharak, fedők és tárolók segítségével szolgáltak fel. Az eszközöket négy korábbi Amszterdam-Vancouver járatról gyűjtötték vissza, amik a megfelelő tisztítás után újra felhasználhatóvá váltak.
Catering menedzsment céget vásárol az Accor
Az AccorHotels bejelenti az Adoria megvásárlását, mely SaaS-platformként lehetővé teszi a catering iparág számára, hogy optimalizálja a beszerzéseit.
Új brand a rendezvény-vendéglátásban
Bemutatkozik a prémium kategóriás ART Catering.
Átalakulhat a ferihegyi catering
A repülőgépek fedélzeti ételellátását biztosító Budapest Aeroservice Kft. tartozásai miatt múlt pénteken kapcsolta ki a cégnél az áramot a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BUD), azóta a légitársaságok meg tudták oldani utasaik ellátását - közölte Hardy Mihály, a BUD vállalati és közkapcsolati igazgatója pénteken.
85 éves a fedélzeti ellátás
Az Imperial Airways (a British Airways elődje) 1927. május 1-jén vezette be azt a máig is meglévő szokást, hogy a repülő utasoknak fedélzeti kiszolgálást nyújtanak repülés közben.