Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten

Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten 

Egyesével válogatott, tökéletes kakaóbabok Venezuela, Nicaragua, Tanzánia és Madagaszkár egzotikus termőterületeiről, ritka és egyedülálló ízvilág, high-tech, mégis manufakturális eljárások, és a mindezt megalapozó, sok évnyi kutatás.
Svájcban terjeszkedik a magyar csoki!

Svájcban terjeszkedik a magyar csoki! 

A hazai csokis manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között felavatta svájci csokoládéboltját.

Abszolút nyertes a ChocoMe 

Újabb nemzetközi szakmai világversenyen szerzett elismeréseket az ötödik születésnapját ünneplő chocoMe. A nemzetközi, független és óriási presztízsű “International Chocolate Awards” Kelet-Európai regionális szakmai csokoládéversenyén idén is tarolt a magyar márka, összesen 9 érmet szerezve (4 db arany, 3 db ezüst és 2 db bronz). Magyar indulóként a chocoMe szerezte a legtöbb érmet, és a legtöbb első helyezést is. 2014-ben a chocoMe volt az első magyar márka a történelem során, mely érmes helyezéseket tudott elérni ugyanezen a világversenyen.
Kétmillió csokoládé 5 év alatt

Kétmillió csokoládé 5 év alatt 

Mészáros Gábor merészet húzott, és lecserélte a kiváló belga táblás étcsokoládék alapanyagát egy még tökéletesebbre, a tekintélyes francia Valrhona csokoládégyár egyik étcsokoládéjára.
Úton a világhír felé

Úton a világhír felé 

Működésének négy éve alatt ezúttal a legfontosabb csokoládés szakmai elismerését sikerült megszereznie a chocoMe-nek. A magyar csokoládémanufaktúra 2014 tavaszán a nemzetközi, független és a világ egyik legrangosabb csokoládéversenyén, az International Chocolate Awards-on mérettetett meg, és az európai elődöntőben ezüst érmet nyert a mogyorós Raffinée-val.
Újabb elismerések a chocoMe-nek

Újabb elismerések a chocoMe-nek 

A Great Taste Award 2014 nemzetközi gasztronómiai versenyen három chocoMe termék kapott szakmai elismerést Londonban (egy csokoládé 2 csillagos kitüntetést és két kreáció 1-1 csillagot).
Szakmai világelitben a magyar csokoládé

Szakmai világelitben a magyar csokoládé 

Újabb nemzetközi szakmai elismerést kapott a chocoMe, amivel “hivatalosan" is a világ legjobb csokoládékészítői közé lépett.
Belép az orosz piacra a ChocoMe

Belép az orosz piacra a ChocoMe 

„Raffinée” csokoládédrazsé és a cukormentes táblás csokoládék az idei ősz nagy termékfejlesztései a ChocoMe-nél, amelynek termékei immár Oroszországban is elérhetővé váltak.

A világ legszigorúbb ételkóstoló versenyén díjazták a chocoMe-t 

A kézzel készült táblás magyar sikercsokoládé, a chocoMe két termékét is díjazták a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenyén, az 1994-ben alapított, londoni székhelyű 2013. évi “Great Taste Awards”-on. 
Kihirdették az év üzletemberét!

Kihirdették az év üzletemberét! 

Kihirdették az Ernst and Young "Az év üzletembere" díjazottjainak névsorát.

Csokit a manufaktúrából! 

Új helyre költözött, és immár minden nap várja a édesszájú érdeklődőket a Chocome csokoládémanufaktúra Angyalföldön.

Öntsön magának tengeri sós csokoládét! 

Elérhetővé vált a személyre szabott csokoládé élménye, azaz elindult a chocoMe koncepció.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!

Group travel: next stop the Grand Est!

Group travel: next stop the Grand Est! 

The Grand Est is a must-see destination for group travel lovers. With its historic cities and unspoilt natural landscapes, this rich, diverse region offers an unrivalled range of experiences.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.