Táblás csokoládéi esetében a chocoMe a liofilizálásra (fagyasztva szárításra) esküszik a gyümölcsök konzerválása terén, mivel ezek a gyümölcsök nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot, és megőrzik természetességüket. A liofilizált gyümölcsök sikerét tovább gondolva jött az ötlet, hogy a chocoMe egy olyan új terméket hozzon létre, ahol ezek a természetes gyümölcsízek még hangsúlyosabban tudnak érvényesülni. Így született meg a chocoMe Raffinée csokoládédrazsé ötlete, amelyet a napokban mutattak be Budapesten.
"A drazsészerű ChocoMe Raffinée esetében az volt az elképzelés, hogy épp csak annyi csokoládéval vonják be a meggy- és eperszemeket, hogy a természetes ízélmény megmaradjon – ugyanakkor megjelenjen a csokoládé kellemes kísérőíze is” - mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa.
Diabetikus chocoMe táblák, Oroszországi megjelenés
Az ősz másik nagy termékfejlesztése a ChocoMe-nél a cukormentes táblás csokoládék megjelenése Magyarországon. A ChocoMe cukormentes csokoládéjának alapanyagául szintén speciális belga csokoládé szolgál, mely harmónikusan telt ízvilágú, kiváló minőségű kakaóbabból (53,9% kakaó szárazanyag tartalommal) készült, 100% tisztaságú kakaóvajból, bourbon vaníliából és a cukrot helyettesítő maltitólból áll. A cukormentes csokoládék októbertől elérhetőek.
További remek hír a ChocoMe háza tájáról, hogy a csokoládék mostantól már Oroszországban is elérhetők. A magyar termékbevezetésekkel párhuzamosan zajlott a ChocoMe oroszországi piacralépésének folyamata is. Kezdetben ötvenféle előre elkészített ChocoMe kreációval találkozhatnak az orosz gurmék, később a választék bővülni fog.
Forrás: Turizmus Online