Szüret Etyeken, a Continental Hotellel

Szüret Etyeken, a Continental Hotellel 

Aki jártas a fővárosi hotelek körében, tudja, a Continental Hotel Budapest a Dohány utca lakója. Csakhogy mivel ott sosem voltak szőlőültetvények, a Pesthez közeli Etyek dombos lankáin viszont igen - így odatartunk szeptember utolsó szombatján szüretre, a hotel meghívásának eleget téve.
Újranyitott a Continental Hotel Budapest

Újranyitott a Continental Hotel Budapest 

Másfél évig tartó, covid okozta lezárások után. 
Új éttermi igazgató a Continental Hotel Budapest szállodában

Új éttermi igazgató a Continental Hotel Budapest szállodában 

Balajcza Norbert az ARAZ Étterem új F&B igazgatója.
Új ruhával ünnepel a Continental Hotel Budapest

Új ruhával ünnepel a Continental Hotel Budapest 

A Continental Hotel Budapest közelgő 7. születésnapja alkalmából több tekintetben is megújult.
Saját tortával ünnepli 6 éves szülinapját a Continental

Saját tortával ünnepli 6 éves szülinapját a Continental 

Fennállásának 6. évfordulójára a Continental Hotel Budapest és az Araz Étterem elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa konyhafőnökük, Barka Áron és a cukrászatuk által közösen megálmodott tortakülönlegességét.

Sikeres évet zárnak a hazai beutaztatók 

Immár szokásossá vált díjkiosztó, szezonzáró összejövetelét tartotta a Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ) csütörtökön, ezúttal a Continental Hotel Budapest szállodában. Optimista hangulatban.

Kihirdették az Év Honlapja díj nyerteseit 

13. alkalommal rendezték meg az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre a pályázat lezárásáig összesen 300 nevezés érkezett. A díjazottak között mások mellett Sopron Régió és a Continantal Hotel Budapest is.
Elérkezett a teljes körű biztonság ideje

Elérkezett a teljes körű biztonság ideje 

Ezentúl nem lesz miért aggódni, hiszen 2014. szeptemberétől Georg Spöttle biztonsági szakértő tölti be a Continental Hotel Budapest****superior szálloda Chief of Security pozícióját.

Hotel Inspiration – Kooperáció a MOME és a Continental Hotel Budapest között 

2014 tavaszán a Continental Hotel Budapest ****superior szálloda különleges együttműködésbe kezdett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel (MOME), hogy támogassa a fiatal tehetségek tanulását és munkáját. Ennek keretében hallgatók látogattak el a szállodába és merítettek ihletet annak egyedi belsőépítészeti jegyeiből, hogy ajándéktárgyakat tervezzenek a hotel vendégei és partnerei számára.

A Continental Zara az év szállodája a MABEUSZ szerint 

A Continental Hotel Budapest a 2013-as év szállodája díját kapta a Magyar Beutaztatók Szövetsége egyöntetű szavazása alapján. A díjat 2013. december 5-én vette át Géher Zoltán Szállodaigazgató ünnepélyes keretek között.

Hotelbeds Top Seller lett a Continental Hotel 

2013. május 23-án a Hotelbeds a  Continental Hotel Budapest-et tüntette ki a 2012-es év legnagyobb forgalmat produkáló (Top Seller Budapest) díjával.

Sztárok, szakácsok, rizottók 

Rendhagyó és igencsak különleges kezdeményezés színhelye volt április 17-én délután 15-17 óráig a pesti ARAZ Étterem konyhája és vendégtere: főzni tudó és kevésbé tudó hazai sztárok, az étterem, valamint a hozzá szorosan kapcsolódó Continental Hotel Budapest üzleti partnerei és törzsvendége, és a konyhában segítő profi szakácsok népesítették be két órára a Dohány utcai ismert fine dining vendéglátóhelyet.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!