Irányváltással jött létre a világ leghosszabb légi járata 

Megelőzte az Air India az Emirates-et, már ami a világ leghosszabb repülőútját illeti. Pedig India vezető légitársasága még csak nem is indított új járatot.
Hostessek, wifi és multimédia India leggyorsabb vasútján

Hostessek, wifi és multimédia India leggyorsabb vasútján 

Április 5-én indult első útjára India leggyorsabb vasútja, a Gatimaan Express, amely Újdelhi és Agra között közlekedik, így mostantól a Taj Mahalt is egyszerűbben lehet megközelíteni.

Bollywoodi forgatócsoportot hoz Budapestre az Air India új járata 

Április 6-án közvetlen járatot indít az Air India Delhi és Bécs között – ebből az alkalomból egészen Budapestig jöttek a légitársaság képviselői és számos beutaztató, hogy a Magyarország szempontjából is fontos járatot ünnepeljék.

A repülőtéri vécé az aranycsempészet Paradicsoma 

Hat kiló aranyat gyűjtöttek be két hónap alatt a hatóságok Delhi nemzetközi repülőterén a hármas terminál mellékhelyiségeiben, ahol eddig nem voltak kamerák. Ezt használták ki az aranycsempészek. Ezentúl a kamerák az illemhelyeken is figyelnek az Indira Gandhi nemzetközi repülőtéren Delhiben.

Antibébi tabletta jár a majmoknak Indiában 

Túl sok a makákó az indiai nagyvárosokban, antibébi tablettával gátolnák a szaporodásukat.
Kempinski nyitott Delhiben

Kempinski nyitott Delhiben 

Európa legrégebbi luxusszálloda márkája, a Kempinski megnyitotta első saját üzemeltetésű hoteljét, a Kempinski Ambience Delhi-t az indiai nagyváros üzleti negyedében.
Tandoori csirke magyar borral

Tandoori csirke magyar borral 

Örvendetes tény, hogy nem kell már Londonba, pláne nem Delhibe utazniuk azoknak, akik egy jó indiai tikka massalát ennének Budapesten.
Indiai turizmus: réspiacok és fejlődő infrastruktúra

Indiai turizmus: réspiacok és fejlődő infrastruktúra 

Tavaly 5,58 millió turista kereste fel Indiát, a magyarok száma 5929 volt, az idén további bővülés várható – hangzott el a Jetwing Travel múlt heti rendezvényén.
Drágítja az indiai utazásokat az adóemelés

Drágítja az indiai utazásokat az adóemelés 

Indiában új adókkal sújtották május elsejétől a szállodai szobaárakat, valamint az étkezési- és italszámlákat. Ez drágítja az utazásokat, mivel a helyi utazási irodák általában nem vállalják át az emelkedő költségeket.
Milánóba is repül a Jet Airways

Milánóba is repül a Jet Airways 

Naponta közlekedő járatot indít az indiai Jet Airways a Delhi-Milánó útvonalon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!