Desszert cikkek
Új szakácskönyv az édességek szerelmeseinek
A desszertet én hozom tulajdonképpen egy személyes utazás a sütés világába, amelyet Fruzsi gyerekkori emlékei és családi hagyományai ihlettek.
Hiányzik a hütte-hangulat? Íme, az 5 legjobb gőzgombóc-lelőhely Budapesten
Az alpesi hütték méltán kedvenc fogása az utóbbi években beférkőzött a budapesti vendéglátóhelyek kínálatába is.
II. Erzsébetnek saját desszertje van
iskótatekercsekkel gazdagított citromos trifle lett II. Erzsébet királynő hivatalos platinajubileumi desszertje.
Új magyar desszerttel lépnénk ki a világ elé
A kategóriagyőztes desszert a Gróf Széchenyi Család Alapítvány hozzájárulásával és támogatásával használhatja a Széchenyi nevet.
A Budapest Marriott-nak már saját desszertje is van
„Titkos varázslat”, azaz „Secret Charm” az ötcsillagos budapesti ház új signature desszertje, amely Raj Ráchel kreációja.
Itt a házhoz rendelt desszertek toplistája
A Falatozz.hu országos ételrendelő portál friss desszertfogyasztási szokásokat felmérő elemzése szerint Magyarországon a palacsinta, a somlói galuska és a gesztenyepüré a legnépszerűbb desszertek, a legtöbb édességet pedig februárban, illetve novemberben rendeljük.
Így párosítsd a sört az ételekkel
Mindenkivel fordult már elő, hogy egy finom étel mellé sört ivott volna, de nem tudta milyen illik hozzá. Ebben nyújt segítséget a Sörszövetség sörkalauza, amely megmutatja az egyes elő- vagy főételek illetve desszertek mellé milyen sört érdemes választani.
Pucér torta a csúcson
Amerikából jöttem, mesterségem címere: kívülről csupasz vagyok, gyakorlatilag ahogy anyaszült meztelenül emelnek ki a sütőből, úgy tesznek fel a tortaállványra, rétegeim közé helyezve mindenféle finom gyümölcsöket, különböző krémeket, finomságokat.
Siam Passion névre hallgat az év desszertje
Alfred Merkel, mestercukrász kreációja nyerte a Kempinski szállodalánc "Dessert Of The Year 2014" gasztronómiai megmérettetésén.
Édes élet
Az Édes élet című új kiadvány október 17-én debütál a magazinpiacon torták, sütemények, valamint kekszek receptjeivel, desszertkülönlegességekkel és tematikus összeállításokkal.