Új szakácskönyv az édességek szerelmeseinek

Magyarország egyik legnépszerűbb tartalomkészítője, Viszkok Fruzsi az édességek szerelmeseit, illetve a sütés iránt érdeklődő amatőröket és haladókat egyaránt megszólítja frissen megjelent könyvével, amely A desszertet én hozom címet kapta.

A desszertet én hozom tulajdonképpen egy személyes utazás a sütés világába, amelyet Fruzsi gyerekkori emlékei és családi hagyományai ihlettek. A könyvben 50 könnyen elkészíthető és változatos recept található, ezek egy baráti találkozó vagy családi összejövetel édességeiként is bármikor bevethetők. Közös jellemzőjük a letisztultság, a könnyen elérhető alapanyagok használata, és a mindennapi igényekhez való alkalmazkodás.

A receptek között modern klasszikusok, mentes sütemények és maradékmentő ötletek is helyet kaptak, így bárki számára inspirációt nyújthatnak.

Néhány, főzéssel kapcsolatos videó egyébként már napvilágot látott a frissen íróvá avanzsált youtuber 400 ezer feliratkozóval rendelkező csatornáján, ezek közül kedvenc levesének elkészítése vívta ki a legnagyobb népszerűséget. Személyes, egyszerű és otthonos stílusban bemutatott ötletei a nézők szimpátiáját is hamar elnyerik.


Fotó: IndaPress Kiadó

Viszkok Fruzsi számára a könyv nem csupán alkotás, hanem közösségi élmény is. Dedikálással egybekötött könyvbemutatóján a rajongók személyesen találkozhattak vele, részt vehettek egy sütis kvízen, miközben az ismert influenszer kíváncsian hallgatta a résztvevők sütési élménybeszámolóit is. Pozitív kisugárzásával és közvetlen stílusával igazi közösségi élményt varázsolt az alkalomból.

A könyv már elérhető a könyvesboltokban és online platformokon, és tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a sütés kreatív és örömteli oldalát.

 


Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben

Ennyit költött a rendezvényszektor 2024-ben 

A rendezvényszektor vállalati eseménymarketing piacának árbevétele 2024-ben 78,4 milliárd forint volt és 4,3 százalékos növekedést mutatott.
Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum

Különleges programokkal ünnepel a Folly Arborétum 

Idén 120 éves a badacsonyörsi botanikus kert.
Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön

Hagyományőrző húsvéti napok Matyóföldön 

Matyó Húsvét Mezőkövesden április 20-21-én.
Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum

Ilyen lesz a Debrecenbe költöző Természettudományi Múzeum 

Eredményt hirdettek a múzeum megjelenésére kiírt pályázaton: az első helyet a világ egyik vezető irodája szerezte meg.
A Káli-medence egyik legkisebb településére költözik nyáron a Thália Színház

A Káli-medence egyik legkisebb településére költözik nyáron a Thália Színház 

Július 5. és augusztus 17. között Salföldön várják a közönséget.
Újra nyit a Dinó Park

Újra nyit a Dinó Park 

Megkezdi az idei szezont Budapest egyik kedvenc élményparkja, a DinoPark KÖKI 25 helyszínnel és 80 dinoszaurusszal várja látogatóit.
Majomtúra a Richter Safari Parkban

Majomtúra a Richter Safari Parkban 

Pénteken nyitja meg újra kapuit a nagykőrösi Richter Safari Park, ahol az idei szezonban majomtúra is várja az érdeklődőket .
Tradicionális húsvéti vásár Budapest kellős közepén

Tradicionális húsvéti vásár Budapest kellős közepén 

Nyit a Vörösmarty Tavasz. Még locsolkodás is lesz a pesti Belvárosban.
Magyar design a nemzetközi élvonalban

Magyar design a nemzetközi élvonalban 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) immár negyedik alkalommal biztosít megjelenési lehetőséget a kreatívipari szereplőknek a designipar egyik legnívósabb szakmai eseményén, a Milan Design Weeken április 7-13. között.
Mátraszentistváni Sípark: soha ennél rosszabb szezont!

Mátraszentistváni Sípark: soha ennél rosszabb szezont! 

Közel ötvenezer vendéget fogadott a Sípark a 2023-2024-es téli szezonban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.