Új szakácskönyv az édességek szerelmeseinek

Magyarország egyik legnépszerűbb tartalomkészítője, Viszkok Fruzsi az édességek szerelmeseit, illetve a sütés iránt érdeklődő amatőröket és haladókat egyaránt megszólítja frissen megjelent könyvével, amely A desszertet én hozom címet kapta.

A desszertet én hozom tulajdonképpen egy személyes utazás a sütés világába, amelyet Fruzsi gyerekkori emlékei és családi hagyományai ihlettek. A könyvben 50 könnyen elkészíthető és változatos recept található, ezek egy baráti találkozó vagy családi összejövetel édességeiként is bármikor bevethetők. Közös jellemzőjük a letisztultság, a könnyen elérhető alapanyagok használata, és a mindennapi igényekhez való alkalmazkodás.

A receptek között modern klasszikusok, mentes sütemények és maradékmentő ötletek is helyet kaptak, így bárki számára inspirációt nyújthatnak.

Néhány, főzéssel kapcsolatos videó egyébként már napvilágot látott a frissen íróvá avanzsált youtuber 400 ezer feliratkozóval rendelkező csatornáján, ezek közül kedvenc levesének elkészítése vívta ki a legnagyobb népszerűséget. Személyes, egyszerű és otthonos stílusban bemutatott ötletei a nézők szimpátiáját is hamar elnyerik.


Fotó: IndaPress Kiadó

Viszkok Fruzsi számára a könyv nem csupán alkotás, hanem közösségi élmény is. Dedikálással egybekötött könyvbemutatóján a rajongók személyesen találkozhattak vele, részt vehettek egy sütis kvízen, miközben az ismert influenszer kíváncsian hallgatta a résztvevők sütési élménybeszámolóit is. Pozitív kisugárzásával és közvetlen stílusával igazi közösségi élményt varázsolt az alkalomból.

A könyv már elérhető a könyvesboltokban és online platformokon, és tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a sütés kreatív és örömteli oldalát.

 


Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények

Utazás 2025 kiállítás: fókuszban a különleges élmények 

Az idei évben különös figyelmet kap a Balaton négyévszakos turizmusa, míg a nemzetközi vendégek közül Szlovákia mutatkozik be különleges gasztronómiájával és kulturális örökségével.
 Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon

Most először: nemzetközi snowboard verseny Magyarországon 

Látványos nemzetközi snowboard-verseny, tökéletes hó és minden pályán zavartalan nyitvatartás várja a sízőket a hétvégén Mátraszentistvánon.
Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban

Hosszabb a balatoni STRAND Fesztivál, mint korábban 

Egy nappal hosszabb lesz a STRAND Fesztivál.
NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés

NGM: díjmentes marad a szálláshely-minősítés 

Visszavonják a társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelettervezetet, amely a szálláshely-minősítési tevékenységhez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak szabályozását célozta.
Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen

Sétálójeggyel nyit újra a szentendrei Skanzen 

A Skanzen házaiba ugyan még nem térhetünkk be, de sétálhatunk, túrázhatunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó 75 hektáros területen.
Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából

Vegyes ízelítő a 2025-ös HoReCa Design Kiállítás választékából 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet

Csendes Olivér: a hazai turizmus idén is húzóágazat lehet 

Az Utazás kiállítás szakmai napján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szervezésében megrendezésre kerülő konferencián a hazai turizmus szereplői osztották meg tapasztalataikat.
Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban

Kicsi gazdák, nagy kalandok: egyedülálló farsang a múzeumban 

A Mezőgazdasági Múzeum szervezői egyedülálló farsangi kalandra hívják a családokat 2025. március 1-jén a Vajdahunyad várába. Egy napra gyermekeinkből lehet tehenész, lovász, gabonatermesztő vagy szatócsboltos.
PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások

PwC: erősödő bizalom a világgazdaságban, óvatos vállalati várakozások 

A hazai cégvezetők 70 százaléka számít globális gazdaság gyorsulására, 60 százalék a hazai gazdasággal kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, míg saját vállalata növekedésében mindössze 39 százalék bízik.
Így zajlott a jubileumi BCEFW

Így zajlott a jubileumi BCEFW 

A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) az elmúlt években a régió egyik legjelentősebb divateseményévé vált, a 15. szezon pedig minden eddiginél színesebb programmal és új nemzetközi együttműködésekkel ünnepelte a közép-európai divatot február 10-16. között.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.