Új szakácskönyv az édességek szerelmeseinek

Magyarország egyik legnépszerűbb tartalomkészítője, Viszkok Fruzsi az édességek szerelmeseit, illetve a sütés iránt érdeklődő amatőröket és haladókat egyaránt megszólítja frissen megjelent könyvével, amely A desszertet én hozom címet kapta.

A desszertet én hozom tulajdonképpen egy személyes utazás a sütés világába, amelyet Fruzsi gyerekkori emlékei és családi hagyományai ihlettek. A könyvben 50 könnyen elkészíthető és változatos recept található, ezek egy baráti találkozó vagy családi összejövetel édességeiként is bármikor bevethetők. Közös jellemzőjük a letisztultság, a könnyen elérhető alapanyagok használata, és a mindennapi igényekhez való alkalmazkodás.

A receptek között modern klasszikusok, mentes sütemények és maradékmentő ötletek is helyet kaptak, így bárki számára inspirációt nyújthatnak.

Néhány, főzéssel kapcsolatos videó egyébként már napvilágot látott a frissen íróvá avanzsált youtuber 400 ezer feliratkozóval rendelkező csatornáján, ezek közül kedvenc levesének elkészítése vívta ki a legnagyobb népszerűséget. Személyes, egyszerű és otthonos stílusban bemutatott ötletei a nézők szimpátiáját is hamar elnyerik.


Fotó: IndaPress Kiadó

Viszkok Fruzsi számára a könyv nem csupán alkotás, hanem közösségi élmény is. Dedikálással egybekötött könyvbemutatóján a rajongók személyesen találkozhattak vele, részt vehettek egy sütis kvízen, miközben az ismert influenszer kíváncsian hallgatta a résztvevők sütési élménybeszámolóit is. Pozitív kisugárzásával és közvetlen stílusával igazi közösségi élményt varázsolt az alkalomból.

A könyv már elérhető a könyvesboltokban és online platformokon, és tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a sütés kreatív és örömteli oldalát.

 


Tudomány, művészet és szenvedély az idei Műtárgyak Éjszakáján

Tudomány, művészet és szenvedély az idei Műtárgyak Éjszakáján 

Idén a tudomány és a művészet kapcsolata a rendezvény kiemelt témája.
Idén újra: Öböl-átúszás Tihany és Balatonfüred között

Idén újra: Öböl-átúszás Tihany és Balatonfüred között 

A rendezvény célja nem csupán a sport, hanem a természet, az élmény, a hagyomány és az értékek ünneplése.
Programkavalkád a Tokaj Fesztiválkatlanban

Programkavalkád a Tokaj Fesztiválkatlanban 

Huszonöt programmal várja nyáron látogatóit az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, a Tokaj Fesztiválkatlan.
Jön: háború utáni és kortárs művek aukciója

Jön: háború utáni és kortárs művek aukciója 

Keserü Ilona drámai képe 40 millió forintos kikiáltási árról indul a Virág Judit Galéria árverésén.
 Közel kétezer résztvevő a Tisza-tó körüli kerékpárversenyen

Közel kétezer résztvevő a Tisza-tó körüli kerékpárversenyen 

Új távokkal és felejthetetlen hangulattal ünnepelte 18. születésnapját a BSI kerékpáros eseménye.
Enyhítik a száj- és körömfájásjárvány korlátozása miatt hozott intézkedéseket

Enyhítik a száj- és körömfájásjárvány korlátozása miatt hozott intézkedéseket  

A korlátozáson kívüli területeket érintik a változások.
Ismét ellepték világszerte ismert influenszerek hazánkat

Ismét ellepték világszerte ismert influenszerek hazánkat 

Látogatásuk három napja alatt 22 helyszínen, 30 hazai szolgáltató segítségével mutatják meg hazánk élményeit.
A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum

A közlekedés napját szimulátorral és élménykamionnal ünnepli a szentendrei múzeum 

A BKV – a Magyar Autóklubbal együttműködve – az idén is csatlakozik a közlekedési kultúra napja programsorozathoz.
Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál

Új feladatkörök és bővülő csapat a Kartago Tours-nál 

Új értékesítési vezető érkezett a német hátterű utazásszervezőhöz.
Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén

Új vizuális megoldások a Szabadság Szigetén 

Új fejezet nyílik a Sziget életében, megőrizve a különleges atmoszférát és a változatos programokat, miközben látványos újításokkal is várják a látogatókat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.