Új szakácskönyv az édességek szerelmeseinek

Magyarország egyik legnépszerűbb tartalomkészítője, Viszkok Fruzsi az édességek szerelmeseit, illetve a sütés iránt érdeklődő amatőröket és haladókat egyaránt megszólítja frissen megjelent könyvével, amely A desszertet én hozom címet kapta.

A desszertet én hozom tulajdonképpen egy személyes utazás a sütés világába, amelyet Fruzsi gyerekkori emlékei és családi hagyományai ihlettek. A könyvben 50 könnyen elkészíthető és változatos recept található, ezek egy baráti találkozó vagy családi összejövetel édességeiként is bármikor bevethetők. Közös jellemzőjük a letisztultság, a könnyen elérhető alapanyagok használata, és a mindennapi igényekhez való alkalmazkodás.

A receptek között modern klasszikusok, mentes sütemények és maradékmentő ötletek is helyet kaptak, így bárki számára inspirációt nyújthatnak.

Néhány, főzéssel kapcsolatos videó egyébként már napvilágot látott a frissen íróvá avanzsált youtuber 400 ezer feliratkozóval rendelkező csatornáján, ezek közül kedvenc levesének elkészítése vívta ki a legnagyobb népszerűséget. Személyes, egyszerű és otthonos stílusban bemutatott ötletei a nézők szimpátiáját is hamar elnyerik.


Fotó: IndaPress Kiadó

Viszkok Fruzsi számára a könyv nem csupán alkotás, hanem közösségi élmény is. Dedikálással egybekötött könyvbemutatóján a rajongók személyesen találkozhattak vele, részt vehettek egy sütis kvízen, miközben az ismert influenszer kíváncsian hallgatta a résztvevők sütési élménybeszámolóit is. Pozitív kisugárzásával és közvetlen stílusával igazi közösségi élményt varázsolt az alkalomból.

A könyv már elérhető a könyvesboltokban és online platformokon, és tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a sütés kreatív és örömteli oldalát.

 


Közel félezer pályázat az idei Virágos Magyarország versenyen

Közel félezer pályázat az idei Virágos Magyarország versenyen 

Az országos környezetszépítő verseny legnépszerűbb kategóriái 2025-ben az Év főtere és az Év fasora.
 Nyugdíjasok megpróbálják beállítani Phileas Fogg rekordját

Nyugdíjasok megpróbálják beállítani Phileas Fogg rekordját 

Negyven nap, majdnem 30.000 kilométer, 3274 gyalogló.
Kulturális randevú Göcsejben

Kulturális randevú Göcsejben 

Az eseménysorozat a göcseji dombok között idén 22 településen több mint 60 programot és közel 100 élményt kínál a „fenntartható lassúság” jegyében.
Indul a nyári szezon a Tisza-tó fővárosában

Indul a nyári szezon a Tisza-tó fővárosában 

Ezen a nyáron is rengeteg kalanddal és élménnyel vár Tiszafüred.
Megvan az Év kerékpárútja

Megvan az Év kerékpárútja  

Az Év kerékpárútja címet hatodik éve dönti el szavazással a nagyközönség, idén a Murakeresztúr kör nyerte el a címet 2938 szavazattal.
Nosztalgiagőzös és galambröptetés Fehérváron

Nosztalgiagőzös és galambröptetés Fehérváron 

A pünkösdi hétvégén tovább pezseg a székesfehérvári kulturális élet.
Felgyorsult a Balaton vizének melegedése

Felgyorsult a Balaton vizének melegedése 

A klímaváltozás nemcsak a vízmelegedést hozta el.
Zárva marad a hévízi tófürdő központi épülete

Zárva marad a hévízi tófürdő központi épülete 

Szigetfürdőt terveznek a látogatóknak.
Új elemekkel bővül Zalaegerszeg legnagyobb fesztiválja

Új elemekkel bővül Zalaegerszeg legnagyobb fesztiválja 

Új elemként belvárosi korzót is nyitnak a helyi kereskedőkkel együttműködve, illetve gimnazisták saját szervezésű programjait is színpadra viszik.
Lesz-e változás jövőre az Utazás Kiállítás megjelenésében és üzenetében?

Lesz-e változás jövőre az Utazás Kiállítás megjelenésében és üzenetében? 

A beszélgetés résztvevői egyetértettek abban, hogy a 2025-ös kiállítás kapcsán szervezett B2B workshop sikeres volt, amelyet 2026-ban szeretnének továbbfejleszteni.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.