Idén is díjazták a világ legjobb síterepeit

Idén is díjazták a világ legjobb síterepeit 

2023-ban a franciaországi Val Thorens kapta meg a "Világ legjobb síterepe" címet a World Ski Awards-on. Európa legmagasabban fekvő téli üdülőhelye egyedülálló elhelyezkedésével, lélegzetelállító atmoszférájával a síelés legjavát nyújtja az odalátogatóknak, minden értelemben.
Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében

Gundel-díjátadó gálaebéd a gombóc jegyében 

Immár harmadik alkalommal a Gundel-díjátadó ünnepség legméltóbb helyére került - a városligeti Gundel Étterembe -, ahol az idei díjazottakat ünneplő gálaebédre hívta az Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) a vendéglátós szakma krémjét. Itt minden a hagyományról, a dicső gasztromúltról, a sikeres jelenről és a felszolgálótanulók sebes igyekezetét látva a reményteli jövőről szólt.
Izgalmas kiállítási kollekció a Budapest Design Week-en

Izgalmas kiállítási kollekció a Budapest Design Week-en 

Ahol nemcsak ízelítőt kaphat abból, merre tart itthon a designvilág, hanem a megnyitó alkalmával kihirdették az idei Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat is. Íme, az idei díjazottak teljes névsora, amelynek körében a hosszúlépés.járunk? – Városi séta Kft.-t is helyet kapott.    
Megvan, kik kapják idén a Gundel-díjat

Megvan, kik kapják idén a Gundel-díjat 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) a díjazottak nevét minden évben Gundel Károly születésnapján, azaz szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra. Mivel ez idén szombatra esik, ezért előző nap jelentették be az idei díjazottakat.
Itt a hazai Michelin-csillagosok idei teljes listája

Itt a hazai Michelin-csillagosok idei teljes listája 

Megőrizték Michelin-csillagjaikat és minősítéseiket a magyar éttermek, sőt újak is csatlakoztak a tavaly elismerést szerzők közé, áll az MTÜ friss közleményében.
Ők kapták idén a Pro Gastronomia díjakat

Ők kapták idén a Pro Gastronomia díjakat 

A 2018-ban alapított díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.
Nézegessen képeket díjátadónkról - Klasszis TopDesign 2022 verseny győztesek

Nézegessen képeket díjátadónkról - Klasszis TopDesign 2022 verseny győztesek 

„Győzni tudni kell! De van, amikor egy ütős megjelenés is elég!”, ezt a szlogent választottuk a Klasszis Csoport (privatbankar.hu, mfor.hu, piacesprofit.hu) tagjaként, amikor ez év nyarán, a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló módon, a hazai szállodákat, kisebb-nagyobb vendéglátóhelyeket megszólító Klasszis TopDesign szakmai megmérettetésünket elindítottuk. A nemzetközi és hazai szakemberekből álló zsűri Gasztro főkategóriában 7 díjat ítélt oda, Hotel-Spa-Wellness főkategóriában 12 győztest hirdetett, emelletta gála alkalmával 1 különdíj is átadásra került, illetve főkategóriánként a közönség szavazatai alapján 2-2 győztest is a színpadra szólítottak, hogy átvegyék az első helyért járó elismerést. Az est folyamán így összesen 24 díj került kiosztásra.    
Berúgta az ajtót a MICHELIN Guide-nál Magyarország!

Berúgta az ajtót a MICHELIN Guide-nál Magyarország! 

Hiszen már nemcsak kizárólag fővárosi, hanem vidéki 2 MICHELIN-csillagos éttermünk is van! A budapesti STAND mellett a tatai Platán Gourmet is elnyerte a rangos két csillagot a kalauz ítészeinek döntése alapján.
Ezek idén az alvásbarát szállodák

Ezek idén az alvásbarát szállodák 

2013-tól magyar szállodák is részesülnek minden évben a Sleepfriendly Hotel minősítő elismerésben. Idén egy hazai és egy svájci szálloda kapott alvásbarát minősítést - tájékoztatták lapunkat a Sleepfriendly Program Bizottsága.
Pro Gastronomia díjat ítéltek oda Wolfgang Puck-nak

Pro Gastronomia díjat ítéltek oda Wolfgang Puck-nak 

Átadták az idei Pro Gastronomia díjakat. A dr. Sándor Dénes által 2018-ban életre hívott díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.

Kihirdették a Szallas.hu idei díjazottjainak névsorát 

Annyit előljáróban elárulunk, hogy az Év Szállása 2021 fődíjat egy mátrafüredi hotel nyerte. A győztesek teljes listáját alább megtalálja.

Idei FIABCI-díjazottak 

A világ legnagyobb ingatlan szakmai szövetsége, az 1951-ben alakult párizsi székhelyű FIABCI Magyar Tagozata idén huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. A negyvennégy jelentkező között idén is több szálloda bemutatkozott és ért el sikereket.

Kiderültek az idei Gundel-díjasok 

Idén nyolcadik alkalommal adják át a a hazai vendéglátósok topelismerését, a Gundel Károly-díjat. 16 jelölt közül került ki a három győztes: egy encsi testvérpár és egy fővárosi ismert vendéglátós.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!