Ezért nem kell félni, hogy az MI elveszi a turisztikai munkahelyeket

Ezért nem kell félni, hogy az MI elveszi a turisztikai munkahelyeket 

Elkészült a jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó népszerű Dunakavicsok turisztikai podcast 28. adása. 
Ezek az újturizmus stratégiai alapelvei

Ezek az újturizmus stratégiai alapelvei 

Már hallgatható a Dunakavicsok turisztikai podcast 27. adása, amely egyfajta esszenciáját nyújtja az eddigi epizódoknak. Az adás szerkesztői most először egy helyen összefoglalják a 27 tételt és alapelvet, amely nélkül nem képzelhető el a sikeres turizmusmenedzsment a jövőben. 
Milyen trendeket lát a turizmusban a mesterséges intelligencia?

Milyen trendeket lát a turizmusban a mesterséges intelligencia? 

Már hallgatható a jövő turizmusával, az úgynevezett újturizmus világával foglalkozó népszerű Dunakavicsok turisztikai podcast első tavaszi adása - írja a GD Consulting. 
Mit hoz 2023 és az EKF cím, és mi lesz a síturizmussal?

Mit hoz 2023 és az EKF cím, és mi lesz a síturizmussal? 

A jövő turizmusával, az úgynevezett újturizmus világával foglalkozó népszerű Dunakavicsok podcast idei első adása a változások jegyében indít.

Vízió és fellendülés: 2022 évbúcsúztató Dunakavicsok podcastja 

Az adásban bemutatásra kerül Bécsi Turisztikai Hivatal (Wien Tourismus) jövő évi tematikus évének koncepciója, amely keretében a 1873-as Bécsi Világkiállítás vívmányait mutatják be a turisztikai infrastruktúra fejlesztése jegyében. Megismerkedhetünk azon víziókkal, amely 150 ével ezelőtt megindították a mai Duna-menti metropoliszok, Bécs és Budapest fejlődését.
Mire jó egy fenntartható védjegy a turizmusban?

Mire jó egy fenntartható védjegy a turizmusban? 

A fenntartható turisztikai védjegyek globális rendszerében segít eligazodni a Dunakavicsok friss adása. 
Mennyire fogunk fázni télen a szállodákban?

Mennyire fogunk fázni télen a szállodákban? 

Turizmus Világnapjára időzítve hallgatható a Dunakavicsok podcast 22. epizódja, amely az erőforráshiány okaival és megoldásaival foglalkozik a turizmusban.
Rejtett kincsek hálózata a Duna-mentén

Rejtett kincsek hálózata a Duna-mentén 

A népszerű Dunakavicsok turisztikai podcast frissen megjelent nyári epizódjában a Duna turisztikai jelentősége és folyóban rejlő lehetőségek kerültek a fókuszba.
Új Dunakavicsok podcast: te magad légy a változás!

Új Dunakavicsok podcast: te magad légy a változás! 

Június 30-tól már online hallgatható az újturizmus világával foglalkozó népszerű Dunakavicsok podcast legfrissebb adása, amely reflektál a klímaváltozás és turizmus jövője témában érkezett hallgatói felvetésekre.
Klímaváltozás, DMA, trendprognózisok

Klímaváltozás, DMA, trendprognózisok 

Mindez és még sok minden a Dunakavicsok podcast legújabb adásában.

Új Dunakavicsok-epizód 

Elkészült és immár hallgatható a jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó szakmai podcast legfrissebb adása.

Ez várható 2040-ig a turizmusban 

A Dunakavicsok podcast legfrissebb epizódjában az utazás jövőjéről, a jövő turistájáról beszélgettek az adás szerkesztő-műsorvezetői: Nagy-Szász István és Kovács Balázs.

Podcast adás a vasút jövőjéről 

A Dunakavicsok turisztikai podcast aktuális epizódjában a közösségi közlekedés, azon belül pedig a vasúti közlekedés jövőjéről beszélgettek az adás szerkesztő-műsorvezetői: Nagy-Szász István és Kovács Balázs.

Egy éves a jövő turizmusával foglalkozó népszerű szakmai podcast 

2021-ben február elsején indította első adását a Dunakavicsok turisztikai podcast.

Milyen a körforgásos gazdaság a szállodaiparban? 

Erre keresi a választ a Dunakavicsok podcast legújabb adása.

Az utazási irodák jövőjével foglalkozik a legújabb Dunakavicsok 

Megjelent a Dunakavicsok turisztikai podcast legfrissebb adása, amely az utaztatás jövőjével, az utazási irodák és az utazásszervezők küldetésével foglalkozik.

Dunakavicsok: a neuromarketingről 

A legfrissebb online összeállítást szinte teljes egészében a neuromarketing és a turizmus kapcsolatának szentelték a műsor szerkesztői: Nagy-Szász István és Kovács Balázs.

A propagandától a reflexiós marketingig 

A Dunakavicsok turisztikai podcast friss adásának első részében az elmúlt időszak turisztikai szempontból releváns eseményeinek - futball Eb, Forma 1 magyar nagydíj, Eucharisztikus kongresszus, vadászati világkiállítás - vendégforgalomra gyakorolt hatását elemeztük.

Jubileumi Dunakavicsok a Turizmus Világnapjára 

Megjelent a Dunakavicsok turisztikai podcast friss, jubileumi adása, amelyben a hallgatók, egyebek között szerkesztőségünk tagjai is szót kapnak.

Mi köze a katedrálisépítésnek a turizmus-stratégiához? 

Immár online hallgatható a jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó Dunakavicsok turisztikai podcast sorrendben kilencedik adása.

Dunakavicsok podcast: milyen az adatoptimalizált turizmus? 

A nyolcadik epizódban a német turisztikai adatmenedzsment boszorkánykonyhájába pillantanak be a podcast készítői szakértő vendég segítéségével.

A Big Data alapú turizmusmenedzsment jövője 

A Dunakavicsok podcast friss műsora a Big Data jelenség turizmusra gyakorolt hatásaival foglalkozik.

Dunakavicsok: itt a podcast friss adása! 

A jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó szakmai podcast legfrissebb adása arra keresi a választ, hogy milyen eljárásokkal tehető Bécs, Pozsony és Budapest turizmusa egymás számára átjárhatóbbá, miként ösztönözhető a fővárosokba irányuló belföldi vendégforgalom?  (X)

Dunakavicsok: új turisztikai podcast indult! 

A jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó szakmai podcast legfrissebb adása arra keresi a választ, hogy miként lehet Budapest legalább olyan jó hely, mint Bécs?

Az osztrákok nem kivételeznének a beoltottakkal 

A jövő turizmusával, az újturizmus világával foglalkozó podcast legfrissebb számából megtudható, hogy egy friss felmérés szerint az osztrákok inkább elvetik az oltáshoz kötött előjogok megadását, mint támogatnák azt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!