Újra van közvetlen járat Lyon és Budapest között

Újra van közvetlen járat Lyon és Budapest között 

Jelenleg 40 ezer forint körüli áron kínálják a retúr repülőjegyeket az útvonalra.
Jó évet zár az EasyJet

Jó évet zár az EasyJet 

A vállalat szeptemberben zárult pénzügyi évében túlszárnyalta a várakozásokat, miután az utazás iránti kereslet és az előfoglalások száma is erősnek bizonyult.
Sztrájk az Easyjetnél

Sztrájk az Easyjetnél 

Öt napon át, Portugáliában. Külföldi kollégáikhoz hasonló bért és juttatásokat követelnek.    
Több száz portugáliai járatot töröl az EasyJet

Több száz portugáliai járatot töröl az EasyJet 

A törölt járatok az ebben az időszakban menetrend szerint elinduló gépek 69 százalékát teszik ki, és olyan célállomásokat érintenek, mint Lisszabon, Porto és Faro.
Csökken a veszteség az easyJetnél

Csökken a veszteség az easyJetnél 

A brit fapados légitársaság, az easyJet Plc a június végével zárult pénzügyi harmadik negyedévében 114 millió fontra (137,3 millió dollárra) csökkentette korrigált adózás előtti veszteségét az egy évvel korábbi 318,3 millió fontról.
Csomagok leadása az utazás előtt az EasyJet utasainál

Csomagok leadása az utazás előtt az EasyJet utasainál 

A fapados légitársaság azt kéri utasaitól, hogy a repülés előtti napon adják le a csomagjaikat a reptereken.
Távozik az EasyJet műveleti igazgatója a repülési káosz miatt

Távozik az EasyJet műveleti igazgatója a repülési káosz miatt 

Az elmúlt hónapokban több ezer járatot törölt a cég, egyre dühösebbek lettek a hoppon maradt utasok.
Ismét szezonális dolgozókat keres az Easyjet

Ismét szezonális dolgozókat keres az Easyjet 

A 2022-es nyári szezonra hirdetett felvételt az Easyjet, elsősorban légiutas-kísérőket toboroz, akik márciustól októberig dolgozhatnak biztosan a cégnél - írja az AIRportal.hu.
Ryanair-vezér: az easyJetnek és a Wizz Airnek össze kellene olvadnia

Ryanair-vezér: az easyJetnek és a Wizz Airnek össze kellene olvadnia 

Kérdés az, miért nem a saját háza táján seper, és nyilvánít ki ilyen mértékű megállapításokat?
A Wizz Air felvásárolta volna az Easyjetet

A Wizz Air felvásárolta volna az Easyjetet 

A brit fapados visszautasított egy felvásárlási ajánlatot, és bár hivatalosan nem erősítették meg, piaci források szerint a magyar hátterű diszkont cég lett volna a vevő, de túl keveset kínált - írja az AIRportal.hu.

Bajban az EasyJet 

Az ülés felett elhelyezendő kézipoggyászokért is külön kell fizetniük az EasyJettel utazóknak. A fapados légitársaság február 10-étől lépteti életbe ezt az új változást.

Padlón az easyJet 

Az easyJet 25 éves történelme során most először 1,27 milliárd font veszteséget könyvelhetett el a szeptember 30-ig tartó üzleti évre vonatkozóan. A bevételeik több mint a felére csökkentek.

Új partnerrel dolgozik az easyJet 

Az Icelandair lett a legújabb partnere.

Leépítés és bázisbezárás az Easyjetnél 

A Brit Közforgalmú Pilóták Egyesülete (BALPA) közleményben tudatta, hogy az Easyjet arról tájékoztatta a szervezetet: 727 pilóta munkahelye van veszélyben, ez a légitársaság Egyesült Királyságban állomásozó hajózószemélyzetének egyharmadát jelenti - írja az AIRportal.

Easyjet-megoldás a járvány utáni időkre 

A légi közlekedés újraindítása után a távolságtartás érdekében egy ideig üres középső székekkel repülnek majd az Easyjet járatai.

Két hónapra leáll az EasyJet 

Közleményt adott ki az angol fapados légitársaság, az EasyJet arról, hogy két hónapra biztosan leállítja a teljes flottáját.

Rárepül az EasyJet az üdülési piacra 

Az EasyJet újraindítja utazási csomagajánlatait, amivel a légitársaság a Thomas Cook utazási iroda csődje utáni piaci hiányt szeretné csillapítani – írja a BBC.

Nagy vállalást tett egy fapados 

Ismert légitársaság állt elő azzal, hogy elsőként lép be a szén-dioxid-semleges világba. Az EasyJet a karbonsemlegességet ugródeszkaként hasznlája, a végső céljuk az elektromos meghajtású repülés elterjesztése.

Munkát ajánlott a fapados az egykori Thomas Cook dolgozóknak 

Európa vezető légitársasága, az easyJet bejelentette, hogy szívesen várja a nemrégiben csődbe ment Thomas Cook utazási iroda volt munkatársait a fedélzeten is, hiszen közel 200 légiutas-kísérő és 20 másodpilóta álláslehetőség nyílik meg náluk a következő évben.

Újabb légitársaságról érkezett rossz hír 

Jelentősen romlott az easyJet pénzügyi eredménye a március 31-ével végződött első pénzügyi félévben az előző évihez viszonyítva.

Mi lesz télen a Budapest Airporton? 

Még javában tart a nyár, de már most a 2018-as téli menetrendben induló új járatok egész sorát jelentheti be a Budapest Airport: október végén indul a Wizz Air doncasteri járata, novembertől pedig a magyar érdekeltségű légitársaság új izraeli útvonalát köszönthetjük. Jön az easyJet két új angliai desztinációja is: Manchester és London Southend, februártól pedig a LOT lengyel légitársaság szállítja az utasokat London jelentős üzleti központjába.

Sok utas az easyJet-nél 

Júliusban 4,5 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban.

Büszkén zárta az elmúlt hat hónapot az easyJet 

2018. március 31-én véget ért hat hónap eredményei alapján az easyJet kiemelkedő teljesítményt nyújtott az első félévben, a téli időszakban pedig fennállásának egyik legjobb eredményét érte el.

Növekszik az easyJet 

Márciusban 3,4 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban - közölte pénteken a légitársaság.

Melyik légitársaság hozott össze 5,5 millió utast februárban? 

Egészen pontosan 5 552 255 utast 93 százalékos töltöttséggel — tudtuk meg a légitársaságtól.

Erős évkezdet easyJetéknél 

Az év első hónapjában 8,7 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 5 159 860 utast jelentett — jelentette kedden a légitársaság.

Nem fogott ki az extrém időjárás az easyJeten 

A hóviharok és az extrém időjárási viszonyok miatt nagyjából 400 járatot törölt múlt hónapban az easyJet, de így is 5,5 százalékkal többen utaztak a légitársaság gépein, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 5 884 304 utast jelentett.

Jól zárta a novembert az easyJet 

Az ősz utolsó hónapjában 8,1 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban.

Az easyJet lesz a legnagyobb, rövid távú járatokat üzemeltető légitársaság Berlinben 

A 2017. szeptember 30-ával véget ért az easyJet legutóbbi pénzügyi éve. Sok utas és bevétel, izgalmak Berlinben.

Utazásszervező cégtől érkezett az easyJet új vezetője 

Júliusban jelentette be Carolyn McCall, hogy lemond vezetői tisztjéről és az év végéig távozik az easyJettől. Helyére december 1-től Johan Lundgren érkezik. 

Októberben is nőtt az utasok száma az easyJetnél 

Októberben 9,9 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 7 519 759 utast jelentett. A járatok telítettsége 92,5 százalék volt. 

Vezető légitársaság lehet Berlinben az easyJet 

Az easyJet vásárolja meg a csődbe ment Air Berlin egy részét, amivel az első számú légitársaság lesz a német fővárosban - jelentette be a brit fapados. 

Hurrikánveszély nehezíti Európa légi közlekedését 

Az eddig mért legerősebb Európa felé tartó hurrikán az Ophelia miatt több járatát törölte többek között a Ryanair és az easyJet is.  

Kétszámjegyű növekedés az easyJetnél 

Az ősz első hónapjában 11 százalékkal többen utaztak az easyJettel, mint tavaly ebben az időszakban, ez most 7 718 714 utast jelentett. A járatok telítettsége 93,6 százalék volt. 

Hárman viszik az Air Berlint 

Feldarabolják a fizetésképtelen Air Berlin német légitársaságot és elosztják három versenytárs, a Lufthansa, az Easyjet és a Condor között - írta pénteken a Der Tagesspiegel című berlini lap.

Öt komoly érdeklődő pályázik az Air Berlinre 

Legkevesebb öten pályáztak a fizetésképtelen Air Berlin német légitársaság egy-egy részének vagy egészének megszerzésére az ajánlatok beadására megszabott pénteki határidőig.

Átszállást kínál Gatwicken az easyJet 

Az angol diszkont légitársaság utasai nem csak az easyJet saját hálózatán belül, hanem a Norwegian és a kanadai Westjet légitársaság hosszútávú járataira is foglalhatnak egy repülőjegyen és szállhatnak át kockázatmentesen a Worldwide by easyJet szolgáltatásnak köszönhetően.

Növekedéssel zárta a nyarat az easyJet 

Augusztusban 8 219 017 utas választotta az európai fapados légitársaságot.  

Az easyJet, a Lufthansa és a Ryanair is vinné az Alitaliát 

Lapjelentések szerint eddig összesen kilenc cég érdeklődött az Alitalia különböző üzletágainak megvásárlása iránt, a válságban lévő olasz légitársaságra október 2-ig kell kötelező vételi ajánlatot tenni. 

Ha nem tudja, hogy altat az easyJet... 

A hangos nyári fesztiválok és a zajos nyári esték után jól jöhet a nehezen alvóknak az easyJet új hanganyaga, amelyet egy London-Nizza járaton vettek fel, és amely az új, NEO típusú gépek hajtóműveinek finom zúgásával segít elaludni - ígéri a légitársaság. Mi itt a szerkesztőségben egészen lecsillapodtunk tőle.

Nőtt az utasforgalom az easyJetnél 

Idén júliusban tudta növelni számait az easyJet, 8,9 százalékkal többen utaztak az európai légitársasággal, mint tavaly ebben az időszakban. 

Árháború jöhet a fapados légitársaságoknál 

Akár 9%-os árcsökkenés jöhet néhány járaton a közeli jövőben- közölte a Ryanair. Ugyanígy nyilatkozott nemrég az easyJet és a Wizzair is.

Jelentős veszteség az easyJetnél 

Romlott az angol easyJet diszkont légitársaság eredménye a pénzügyi év első félében az előző évihez viszonyítva, miközben az utasforgalom és a bevételek jól alakultak.

Jól indult a tavasz az easyJetnél 

Idén márciusban több mint 10 százalékkal többen - szám szerint 6.334.753-an - utaztak az easyJettel, mint tavaly ilyenkor, a járatok telítettsége pedig elérte a 92,7 százalékot. 

Budapest és Amszterdam között indított járatot az easyJet 

Megérkezett az év első új járata Budapestre: az easyJet február 6-ától elérhető amszterdami útvonala már a nyolcadik desztináció a légitársaság Budapestről induló járatainak kínálatában.

2016 Németország számára is bonyolult év volt 

Összetett és bonyolult évként jellemezte évnyitó sajtótájékoztatóján, Budapesten Czeiszing Miklós, a DZT, Német Turisztikai Hivatal budapesti képviseletének vezetője 2016-ot, de leszögezte: a német turizmus jól van, Németország továbbra is biztonságos úti cél.

Kiváló évet zártak az európai fapadosok 

Növelték utasforgalmukat Európa nagy diszkont légitársaságai 2016-ban az egy évvel korábbihoz képest, decemberben a Ryanair, az easyJet és a Wizz Air is átlagon felüli bővülést produkált - derül ki a légitársaságok honlapján közölt utasforgalmi statisztikákból.

Jól zárták a novembert a nagy európai fapadosok 

Növelték utasforgalmukat novemberben az előző évihez viszonyítva Európa legnagyobb diszkont légitársaságai, az easyJetnél mérséklődött a töltöttségi mutató - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikákból.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!