Nemzeti hetet tartott a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon

Nemzeti hetet tartott a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon 

Március 14. és 20. között az Expo 2020 Magyarország nemzeti hetet tartott a világkiállítás látogatói számára. Az expó különböző helyszínein megrendezett kulturális programoknak köszönhetően a Magyar Pavilon iránti érdeklődés is megemelkedett, hiszen már több mint 900.000 látogató lépte át az épület kapuját - tájékoztatta lapunkat az MTÜ.
Közel 200 kiállító várható a régió egyik legnagyobb kínai üzleti vásárára

Közel 200 kiállító várható a régió egyik legnagyobb kínai üzleti vásárára 

A China Smart Expo-t idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a China Mart Project Centerben, Budapesten. A rendezvény mára a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb kínai üzleti vásárává vált.

Még négy vidéki utazási vásár lesz idén 

Idén két vidéki városban már rendeztek utazási kiállítást, márciusban és áprilisban pedig további négy városban lesz turisztikai börze. Azonban 2016-ban is van néhány olyan helyszín, ahol pár éve még tartottak expót, de ma már nem rendezik meg az eseményt.

600%-kal dobta meg Milánó turizmusát a világkiállítás 

Özönlenek a külföldi turisták Milánóba, amióta megnyílt az expó.

Milánóban találhatja magát, ha kimegy a Szigetre 

A Szigetről Milánóba? címmel interaktív installációval "repíti ki" az érdeklődőket a Milánói Világkiállításra az expo magyar pavilonjának csapata.
Rapid randi Párizsban

Rapid randi Párizsban 

Ahogy ők rendezik (az éppen most tízéves) Rendez-vous en France 2015 Szalont és Workshopot, a franciák legnagyobb beutaztató vásárát, azon is rajta hagyják névjegyüket. A Porte de Versaille területén rendezett, kétnapos szakmai találkozón mindenütt sok-sok tavaszi virág – jácint, nárcisz, tulipán – , csokoládé és pezsgő vagy a most divatos habzóbor fogadja a világ különböző pontjairól érkező tour-operátorokat.

Temetni kell-e az utazási kiállításokat? 

Megoszlanak a vélemények a szakmában arról, hogy érdemes-e részt venni utazási kiállításokon. Egy, az ágazatban dolgozó blogger szerint leáldozott az expóknak, a kiállítók azonban általában elégedettek.

Magyar wellness expo nyílt Zágrábban 

Kétnapos wellness expó nyílt pénteken a horvát fővárosban, Zágrábban "Magyarország, A SPA rejtett paradicsoma" mottóval.

Soha nem látott embertömeg Sanghajban 

Több mint egymillióan keresték fel a sanghaji világkiállítást szombaton, és a turisták száma vasárnap is megközelítette az egy nappal korábbi rekordot.

Csúfos véget érhet a magyar szereplés a sanghaji világkiállításon 

A sanghaji expón bezárhat a magyar pavilon, mert nem jutnak hozzá a pályázaton elnyert támogatáshoz. A számláikat most azért nem tudják fizetni, mert a Fidesznek nem tetszik a projekt. A párt a választások után vizsgálatot rendelt el a magas költségek miatt.

Tízmillió felett a sanghaji expó látogatóinak száma 

Már több mint tízmillióan keresték fel a sanghaji világkiállítást, az expópark napi forgalma szombaton érte el az eddigi csúcsot, az 525 ezer embert.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!