Kellenek Magyarországnak a távol-keleti turisták 

A turizmus számára hosszú távú terv a távol-keleti turisták megnyerése - mondta Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Rekordra számít a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója 

Magyarország minden eddiginél népszerűbb turisztikai célponttá vált, a kereskedelmi szálláshelyek forgalma, azon belül a belföldi és a külföldi vendégforgalom egyaránt stabil növekedést mutat - hangsúlyozta Faragó Péter, a Magyar Turizmus (MT) Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek adott interjújában.
Ötcsillagos a vendégszeretet - ezt mondják rólunk a külföldi turisták

Ötcsillagos a vendégszeretet - ezt mondják rólunk a külföldi turisták 

Biztonságos, kiváló, ötcsillagos! – ezt mondják rólunk a külföldi turisták a Magyar Turizmus Zrt. új, közel hatperces videóüzenetében, amely nemrégiben került fel a youtube videómegosztó portálra.

Agrármarketinggel is foglalkoznak a Magyar Turizmus Zrt. régiós irodái 

A Győrben zajló országos Tourinform-találkozón kiderült, biztatóan alakulnak a hazai vendégforgalmi adatok. Az is elhangzott, hogy ezentúl agrármarketinggel is foglalkoznak a Magyar Turizmus Zrt. regionális marketingigazgatóságai. 
Keresik a legízletesebb hazai úti célokat

Keresik a legízletesebb hazai úti célokat 

Egy uniós pályázat támogatásával ismét keresi a legkiválóbb hazai úti célokat a Magyar Turizmus Zrt.. Idén a helyi gasztronómiára kerül a hangsúly. 

Uniós források turisztikai marketingre 

Most első alkalommal európai uniós forrásokat is felhasználhat Magyarország a turisztikai marketingben – tájékoztatta a szakmai érdeklődőket Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója az UTAZÁS kiállítás első napján, az UNWTO hivatalos konferenciáján, az Utazás Fórum keretében.

Mit rejt a kamrapolc? 

Magyar élelmiszereket népszerűsít a Magyar Turizmus Kamrapolc-programja.

A jövő évi tervek is szóba kerültek a Tourinform-találkozón 

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében idén másodszor találkoztak a Tourinform irodák vezetői Budapesten, a Mercure Budapest Buda hotelben.

Bemutatkoztak a hazai turizmus új irányítói 

A sajtó képviselői a szeptember 27-i Turizmus Világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón ismerhették meg a hazai turizmusért felelős új vezetőket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!