Sztrájk miatt tankolnak Budapesten is a Finnair gépei

Sztrájk miatt tankolnak Budapesten is a Finnair gépei 

Március 11. és 24. között minden este Budapesten tankolnak a Finnair Helsinki – Szöul járatai.
Hamarosan az utazó is mérlegre állhat a poggyászfeladás során?

Hamarosan az utazó is mérlegre állhat a poggyászfeladás során? 

A Finnair a helsinki repülőtéren önkéntes utasmérlegelési programot indított.
Ultrafapados alaptarifát vezet be a Finnair

Ultrafapados alaptarifát vezet be a Finnair 

A diszkont légitársaságokhoz hasonlóan csak kis méretű, az ülés alatt elférő kézipoggyászt tartalmaz a Finnair alaptarifája, de az üzleti osztályú jegyek is kevesebb csomagot engednek majd - írja az AIRportal.hu.
Nehéz helyzetben a Finnair: elbocsátások és sztrájk

Nehéz helyzetben a Finnair: elbocsátások és sztrájk 

Mintegy 150 dolgozójától kénytelen megválni a Finnair, a légiutas-kísérők munkabeszüntetése miatt több mint száz járatot kellett törölni, köztük egy budapestit is - írja az AIRportal.hu.
Visszavágja februári menetrendjét a Finnair

Visszavágja februári menetrendjét a Finnair 

A koronavírus omikron variánsa és az influenzaszezon miatt jelentősen nőtt a betegállományban lévő dolgozók száma a Finnairnél és partnereinél, ezért a légitársaság mintegy húsz százalékkal visszavágja a februári menetrendjét - írja az AIRportal.hu.
Finnország korlátozások nélkül fogadja a nyugati vakcinával oltottakat

Finnország korlátozások nélkül fogadja a nyugati vakcinával oltottakat 

A finn egészségügyi hatóság minden, a WHO vagy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által biztonságosnak és hatásosnak ítélt vakcinával érkező utas esetében sem negatív teszteredményt, sem karantént nem ír elő májustól - írja az AIRportal.hu.

Hűségpontokkal is fizethet az utas a PCR-tesztért ennél a légitársaságnál 

A Finnair egy egészségügyi vállalkozással közösen azon ügyfeleinek akar segíteni, akiknek az utazási korlátozások miatt a célországba való belépéshez negatív PCR-tesztet felmutatniuk - írja az AIRportal.hu.

Újraindulnak az Air France és a Finnair budapesti járatai 

Az Air France júniustól, a Finnair júliustól közlekedik ismét a ferihegyi repülőtérre.

Nem csak a technológiáról szól 

A Finnair az Amadeus Network Revenue Management nevű megoldását. Ez lehetővé teszi, hogy az évente több mint 12 millió utast szállító légitársaság pontosabban fel tudja mérni a fogyasztói igényeket, és sikeresen optimalizálja desztinációs hálózatát - közölte szerdán az Amadeus.
Az északi csavar

Az északi csavar 

A nyári menetrenddel induló napi harmadik budapesti járatával keményen beszáll az ázsiai piacba a Finnair. Meg az észak-amerikaiba, és ott van még újdonságként La Habana, Puerto Plata és Goa. De nem csak a magyar utas kedvéért száll ringbe a finn légitársaság: keresi a Magyarországra növekvő számban érkező ázsiai turisták kegyeit is.

Harmadik Finnair járatot hozott Budapestre a Joulupukki! 

Másfélszer több Finnair-járat közlekedik majd jövő nyáron Helsinki és Budapest között, miután a légitársaság bejelentette: 2018 nyári szezonjában egy napi harmadik járatot is indítanak a finn és a magyar főváros között. Az extra járat nyertesei elsősorban az átszálló utasok.

Ha egyszer csak nem jönne, azt hihetnék, az apokalipszis jött el 

Rénszarvasszán helyett a Finnair Air Embraer ERJ-190 típusú gépével érkezett Budapestre Joulupukki, az igazi finn mikulás. Joulupukki látogatása immár hagyomány: 16 éve minden december elején meglátogatja a magyar gyerekeket, idén először pedig – a nyilvános találkozók mellett – óvodákba, anyaotthonokba és árvaházakba is ellátogat a nagyszakállú — így a Budapest Airport pénteken.

Megméri utasait a Finnair 

A Finnair felkéri az utasokat, hogy indulás előtt kézipoggyászukkal együtt álljanak mérlegre. A cél nem a túlsúlydíj kivetése, hanem az utasok átlagtömegének megállapítása – közölte a finn légitársaság szóvivője. 

Ezek a legzöldebb légitársaságok 

A globális légi forgalom növekedése miatt egyre fontosabb lenne, hogy a légitársaságok csökkentsék széndioxid-kibocsátásukat. Vannak olyan szállítók, amelyek odafigyelnek erre, de egy részük nem igazán foglalkozik a kérdéssel.

Utasrekord, díjeső 

Igazi téli havazásban ismét tetőfokára hágott a díjkiosztó hangulat a Ferihegy 1-es termináljában. A 2014-ben minden eddigi utascsúcsát megdöntő légikikötő a díjazottak számában is igazodott a csúcsévhez.

Sütőolajjal repül a Finnair New Yorkba 

Finnország legnagyobb légitársasága kedden – szándékosan az ENSZ klímacsúcs nyitónapján – repül bioüzemanyaggal Helsinkiből New Yorkba.

Mit kezdjen a LOT Dreamlinereivel? 

Alig érkeztek meg, átalakítási tervei miatt bérbeadni kényszerül a lengyel LOT Boeing 787 Dreamlinerei egy részét.

Nem bénult meg hétvégére a Finnair 

A hétvégi sztrájkot megúszta a finn légitársaság, de november 27-30 között még beszüntethetik a munkát.

A világ legbiztonságosabb légitársaságai 

A Europe's Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre (JACDEC) listát készített a világ legbiztonságosabb légitársaságairól, amelynek élén a Finnair végzett.

Megérkezett a finn Mikulás 

Egészen pontosan 11.00 óra volt, amikor pénteken a Finnair menetrend szerinti járatával megérkezett Budapestre a Mikulás, pontosabban a Joulopukki. A finn Télapó a Finnair, a Budapest Airport, a Malév Ground Handling, a Finnagora és a Le Meridien szálló együttműködése révén érkezett a magyar fővárosba.

Növeli a járatszámot a Finnair 

40%-kal növeli járatainak számát Budapest és Helsinki között a Finnair.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!