Gasztronómiai verseny cikkek

Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban
Tavaszi tekercskészítő versenyre hívták a főváros egyik legelitebb gimnáziumának, az Eötvös József Gimnázium diákjait március 22-én, szombaton.

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!
40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.

Konyakos gombakrémleves nyitotta a legjobb századfordulós menüt
Kapros rákgombóc, szarvasbélszín libamájjal, flódni áfonyás-mákos töltelékkel ‒ többek között ezeket a fogásokat tartalmazta a nyertes menü az idei Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyen. A Budapesti Gazdasági Főiskolán szervezett eseményen a fődíjat, az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend" vándorserleget Benke László olimpiai bajnok mesterszakácstól vehették át a győztesek, azaz a BGF hallgatóiból álló csapat.
Még lehet jelentkezni a gasztronómiai versenyre
Október végéig lehet jelentkezni a Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyre.