A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) és a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF-KVIK) együttműködésének keretében a Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyt és szakmai konferenciát ebben az évben december 10-én Budapesten, a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátóipari- és Idegenforgalmi Karán, V. kerület Alkotmány u. 9-11. szám alatt rendezik meg.
A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny tájjellegű ételek témában, három kategóriában, 3-5 fős csapatok részére kerül meghirdetésre:
1) hagyományőrzők: civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői
2) szakemberek: éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei
3) főiskolai hallgatók
A „főiskolai hallgatók” kategóriája ebben az évben kísérleti jelleggel kerül meghirdetésre, kizárólag a BGF KVIK vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatói részére.
A szervezők a fenti kategóriákban várják a versenyzők jelentkezését legkésőbb 2014. október 31-ig a GKRTE 2100, Gödöllő, Patak tér 7. szám alatti posta címén vagy az Egyesület [email protected] e-mail címén.
A szervezők kérik, hogy a versenyre jelentkezők a jelentkezési szándékuk közlésével egyidejűleg csatolják az általuk készítendő tájjellegű ételek megnevezését és az ételsor elkészítésének rövid leírását, receptúráját. A versenyzők maguk gondoskodnak az elkészítendő ételek alapanyagairól. Kérjük a versenyen részt venni kívánó csapatokat, hogy a versenyre 15 adag ételt készítsenek el. Az ételek helyszínre történő szállítását és tálalását saját eszközeik felhasználásával végezzék.
További információ és részletes versenykiírás az alábbi linken: