Elveszett az útlevél? Nem gond!

Elveszett az útlevél? Nem gond! 

Az utazási szakmában dolgozóknak fel kell készülniük a legváratlanabb eseményekre, gyakran kell megoldaniuk megoldhatatlannak tűnő problémákat. A minap az egyik körutazásokat szervező hazai irodának adott komoly feladatot egy eltűnt útlevél.

A Haris Travel és a világvallások 

A Haris Travel törzsutasait a világvallások budapesti templomainak megtekintésére invitálta idei, 15. évadnyitóján. A vasárnapi kirándulást a hét busszal közlekedő 350 fős csapat a Dohány és a Kazinczy utcai zsinagóga, a Zsidó múzeum, a Mátyás templom és végül a Magyarországi Muszlimok Egyháza Budapest (Fehérvár úti mecset) megtekintése után Visegrádon, reneszánsz királyi lakomával zárta.
Megjelent a Haris Travel Club programfüzete

Megjelent a Haris Travel Club programfüzete 

Az idén már 80 országba szóló programajánlatot felvonultató kiadvány az évek óta jól ismert úticélok mellett számos csemegét kínál.

Előfoglalás-özön a Haris Travel Clubnál 

Haris Ernő szerint, aki 1979 óta vezeti a cégét, míg a tavalyi év rosszabb volt 2011-nél is, idén az előfoglalási adatok eddig sosem volt magas szintet értek el. A megnövekedett érdeklődést igazolta a hétvégi, immár 14-ik alkalommal megtartott  „Évadnyitó" kirándulásuk is, melyen a résztvevők hat buszt töltöttek meg.

Gyorsan és szakszerűen intézkedett a török mentőszolgálat 

Tegnap a Haris Travel Club utazásszervező iroda 13 napos török körutazás programjának 9. napján a csoportot szállító török autóbusszal egy személygépkocsi ütközött, közölte lapunkkal az utazási iroda.
Megjelent a Haris Travel Club 2012-es programfüzete

Megjelent a Haris Travel Club 2012-es programfüzete 

Az idén 75 országba szóló programajánlatot felvonultató kiadvány az évek óta jól ismert úticélok mellett számos csemegét kínál.

Alternatív szolgáltató idegenvezetője a legjobbak között 

Az immár hagyományosnak számító Év Idegenvezető díjának átadására szerda este került sor, ünnepélyes keretek között. 

60 millió turista kereste fel az USA-t tavaly 

Néhány évvel ezelőtt semmi jót nem ígértek az utazási vásárok szervezőinek. Az internet előretörésével ugyanis megkérdőjeleződött a nagy kiállítások értelme, hiszen - mint mondták akkor sokan – a világháló segítségével mindent el lehet intézni, ráadásul még utazni sem kell.

Haris Travel: izgalmas újdonságok 

A megszokott minőségben, izgalmas újdonságokkal a közeljövőben jelenik meg a Haris Travel Club 2011. évi katalógusa. Az iroda a múlt évben új helyre települt. Október óta a Károly krt. 11. szám alatt, a korábbinál 50%-kal nagyobb alapterületen várják partnereiket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!