Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
A Hilton költözött be Breuer Marcell hagyatékába

A Hilton költözött be Breuer Marcell hagyatékába 

Az Egyesült Államokba kivándorolt építészlegenda nem mindennapi formájával híressé vált irodaháza hotelként született újjá.
San Francisco utcáin: két hotelóriás mögül kihátráltak a hitelezők

San Francisco utcáin: két hotelóriás mögül kihátráltak a hitelezők 

San Francisco belvárosa újabb csapást szenvedett, miután két legnagyobb szállodájának befektetője hétfőn bejelentette, hogy megszünteti a hitel törlesztését.
Elérte legmagasabb pontját az épülő első vidéki Hiltonunk

Elérte legmagasabb pontját az épülő első vidéki Hiltonunk 

Bokrétaünnepséget tartottak a szálloda építkezésén Hilton Garden Inn Debrecen City Center nevet viseli majd - írja a Magyar Építők.  
A Hilton beszállt az űrhotel-bizniszbe

A Hilton beszállt az űrhotel-bizniszbe 

Bár hosszú évek óta beszélünk űrturizmusról, az eddig megtett lépések csak afféle ugrások voltak a világűr meghódítására. De most, hogy a világ egyik legnépszerűbb szállodaipari márkája is belép az üzletbe, talán tényleg megvalósul ez az álom - írja laptársunk, az mfor.hu.
Dübörögnek a Hilton és a Marriott szállodák

Dübörögnek a Hilton és a Marriott szállodák 

Az európai utazások iránti nagy kereslet pozitívan érintette a Marriott és a Hilton második negyedévét - írja a Roadster.
Fehér holló szállt a Várbeli Hilton tetejére

Fehér holló szállt a Várbeli Hilton tetejére 

A Mátyás templom szomszédságában, Budapest legmagasabban fekvő ötcsillagos hoteljének tetején nyílt meg július 20-án a White Raven skybar & lounge - felülmúlhatatlan látványt kínálva a felszolgált koktélok és más hűsítők mellé.
Ezek a nemzetközi szállodaláncok bojkottálják Oroszországot

Ezek a nemzetközi szállodaláncok bojkottálják Oroszországot 

Az Accor közölte, hogy felfüggesztette az összes tervezett oroszországi szállodanyitást és -fejlesztést, valamint az orosz cégekkel való együttműködést, bár továbbra is működteti több mint 50 szállodáját az országban, hogy 3500 orosz alkalmazottját támogassa.
Új Hilton szálloda nyílik Budapesten

Új Hilton szálloda nyílik Budapesten 

A Double Tree by Hilton hat új taggal bővül Európában: új hoteleiket Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban nyitják.

Az USA-ban az irodáztatás segítheti ki a szállodás szakmát 

A koronavírus járvány – annyi minden más mellett – a szállodaipart is jelentősen megviselte az elmúlt hónapokban, számos hotellánc bezárásra vagy jelentős profilátalakításra kényszerült. Van azonban egy alapvető ok, amibe kapaszkodva reménykedhetnek a középtávoli jövővel kapcsolatban az iparág érintettjei és foglalkoztatottjai, ez pedig a következő: az emberek mindig is társas lények voltak, és azok lesznek a jövőben is - írja a portfolio.hu.

Új márkát hoz a magyar piacra a 100 éves Hilton 

Budapesten nyílik Magyarország első, a Hilton Garden Inn lánchoz tartozó szállodája Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven.

A legjobbak között a Hilton Budapest 

Világszerte összesen 539 Hilton-szálloda nevezett a vállalat Blue Energy pályázatára, amelynek értékelői hagyományosan négy tevékenységi területet vizsgálva választják ki azokat, akik a márka által képviselt értékekért a legtöbbet tették.

Repülőtér és szálloda fejlesztés közös koncepció alapján 

A Hilton Hotels and Resorts jelentős repülőtéri szálloda kapacitás bővítést tervez az elkövetkező években, azon repülőterek környékén, ahol az állami támogatásnak köszönhetően is, a légi forgalom nagyobb mértékben növekszik.

Milliárdos szállodarekonstrukciók a Danubius háza táján 

Három városi szálloda felújítását fejezte be a főszezon kezdetére a Danubius Zrt.

Szállodaipari tervek Romániában: az ötcsillagosoktól a romokig 

2017-ben a Hilton négy, az AccorHotels két szállodát nyit meg Romániában. A helyi tulajdonosok zöme a nagy láncokhoz csatlakozna, de van, aki leválna.

Hilton Garden Inn szálloda nyílik Budapest belvárosában 

A Hilton szállodavállalattal kötött franchise-megállapodás keretében nyitja meg Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven a lánc első szállodáját az országban az Accent Hotel Management. A fővárosban egyedülálló elhelyezkedést kínáló 214 szobás hotel a Hilton harmadik szállodai egysége lesz Budapesten.

50 rászoruló gyermek kapott ebédet az őszi szünetre 

Az idei évben az Élelmezési Világnaphoz kapcsolódóan 25 nehéz körülmények közt élő család jutott ételhez a Hilton Budapest Blue Energy CSR programja keretében, így 50 rászoruló gyermek kap 5 napon át tápláló és egészséges ebédet az őszi szünetben, amikor egyébként nem jutnának meleg ételhez.

Luxus szállodaláncot nyit Paris Hilton 

A híresség Dubajban, New Yorkban és Las Vegasban tervezi megnyitni saját szállodaláncának első egységeit.

Már a Hiltonban is megjelentek a robotok 

A Hilton egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotot tesztel egyik hoteljében, a robot feladata a vendégek segítése, ha kérdéseikkel fordulnak hozzá. A klasszikus concierge, vagyis a hotelekben megtalálható tanácsadó feladatkört látja el - írja az index.hu.

Bekeményít a Hilton 

A szállodalánc egységes lemondási díjat tervez bevezetni függetlenül attól, hogy a vendég mikor mondja le a szobafoglalást.

44 év munka után nyugdíjba vonul a szállodai szakember 

Sokan ismerik a szakmában Kovács Pált, a budavári Hilton public relations igazgatóját, aki 44 év munka után holnaptól nyugdíjba vonul.

A világ nem elég – James Bond Party a Hilton Budapestben 

A Danubius Hotels Group hagyományos partnerpartiját ezúttal a budavári Hiltonban rendezte, melynek közösségi terei – a recepció, a lobby, a lobby bár és az executive lounge - teljes átalakításon estek át. 

Híradóval jelentkezett a Green Travel 

Vicces sztorik, jelentős eredmények és egy partnerparti képei a Green Travelnél.

Évnyitó Green Travel-gála a szerelmesek napján 

Már hagyománynak számító évnyitó gálával ünnepelt a Green Travel, melyre az egész országból körülbelül 300 utazási irodás érkezett. A budai Vár szomszédságában lévő Hiltonban megrendezett partnerparti idén épp Valentin-napra esett – ennek alkalmából pedig a hölgy vendégeket virággal és egy-egy Swarovski-kristállyal köszöntötte a vendéglátó.

Megszületett a világ legújabb hotelmárkája 

Canopy by Hilton néven alakult meg a legújabb szállodalánc, amely 2015-ben fog debütálni első hoteljeivel.

A legnagyobb szállodaláncok ígéretes, új piaca 

A rendelkezésre álló jövedelem emelkedésével és a kínai utazási kedv fellendülésével növelik jelenlétüket a nagy szállodaláncok a kelet-ázsiai országban.

Nagyszabású szezonnyitó partyval kedveskedett partnereinek a Green Travel 

Mint azt már megszokhattuk, a touroperator idén is magas színvonalú partnerpartyt rendezett a vári Hiltonban. 

Intelligens luxuskabinok világpremierje 

A Hilton Budapest WestEnd-ben került sor a VARIQ luxuskabinok első bemutatójára november 14-én. A kabinok egyéni elképzelésre, változatos anyagokból, rövid határidővel kulcsrakészen rendelhetők.  

Százhúsz új Hilton nyílik Kínában 

Legalább 120 új szálloda nyitását tervezi a Hilton hotelóriás Kínában a következő három-négy év során - idézi a kínai média a vállalat ázsiai, csendes-óceáni térségért felelős vezérigazgatóját.

SOS Gyermekfalu a Hiltonokban 

A Hilton Blue Energy (vállalati szociális felelősségvállalás) programjának keretein belül a két budapesti Hilton vendégül látott egy gyerekcsoportot a három magyarországi SOS Gyermekfaluból. 

Miénk a világ egyik legszebb kilátása! 

A népszerű utazási véleménymegosztó portál, a Tripadvisor.com 2012. márciusában egy tízes listát közölt a világ legszebb kilátással rendelkező szállodai szobáiról. A Hilton Budapest az 5. helyet kapta ezen a rendkívül impozáns listán.

Két Hilton, egy épület – Frankfurt/Main reptér 

Hilton és Hilton Garden Inn nyílt a frankfurti repülőtéren. Ez az első alkalom, hogy azonos épületben két Hilton szálloda is található.

Hilton menni Afrika 

A tervek szerint 2013-ra megnyílik a Csád Közársaságban a 195 szobás Hilton N’Djamena.

75 centért perlik a Hiltont 

Egy ingyenesnek vélt újság miatt; nem a budapesti Hiltont.

Új étlap az ICON-ban 

2011 júliusától új étlappal és borlappal fogadja vendégeit a Hilton Budapest ICON étterme, melynek különleges fogásait csütörtökön kötetlen, jó hangulatú ebéd keretében újságíróknak is alkalmuk nyílt megízlelni. 

Nem csak a Mercedes fejleszt Kecskeméten 

Kecskeméten gőzerővel folyik a Mercedes-gyár építése, ugyanakkor a turisztikai infrastruktúrát érintő komoly fejlesztések is zajlanak.

Új ügyvezető alelnök a Hilton Worldwide vezetőségében 

A Hilton Worldwide bejelentette, hogy Kristin Campbell igazgató-alelnöki és általános tanácsadói beosztásban Christopher J. Nassetta elnök-vezérigazgató irányítása alatt június 27-i hatállyal átveszi a vállalat jogi osztályának irányítását.

Hilton épül Kolozsváron 

A jelenlegi városvezetés alatt Kolozsvár történelmi központjának épületeinek jelentős részére lebontás vár, hogy helyet adjon a modern irodaépületeknek, tömbházaknak és szállodáknak.

Új értékesítési igazgató a Hiltonban 

Január 3-tól Keller Éva vezeti a budavári Hilton Budapest értékesítő csapatát.

A Hilton a legismertebb szállodamárka 

Hilton, Best Western, Ibis a három legismertebb szállodalánc márka, a HRS szálloda-helyfoglalási portál felmérése szerint. A cég online felmérést végzett a helyfoglalók között - írja a Marketing&Média.

Nyílik a Hilton a Hirös Városban 

Főleg üzletembereket megcélzó Hilton Hampton Inn kategóriájú szálloda építését kezdik meg 2011-ben Kecskeméten.

Aláírták a kecskeméti Hilton szerződését 

A napokban aláírták a leendő kecskeméti Hilton szálloda támogatási szerződését a Hírös Hotel Kft. és a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (DARFÜ) képviselői – jelentette be dr. Zombor Gábor polgármester a mai sajtótájékoztatón. A megállapodás értelmében a kft. 437 millió forint pályázati támogatást kap az 1,9 milliárdos szállodaberuházáshoz. Az építkezés tavasszal kezdődik - adta hírül a Civilnapló.

Hilton siker a Business Traveller Awards díjkiosztón 

A díjkiosztón a Hilton Hotels and Resorts kapta a „Legjobb Üzleti Szállodalánc világszerte” valamint a „Legjobb Üzleti Szállodalánc” címet az Egyesült Királyságban és Európában.

Hilton siker a Business Traveller Awards díjkiosztón 

A díjkiosztón a Hilton Hotels and Resorts kapta a „Legjobb Üzleti Szállodalánc világszerte” valamint a „Legjobb Üzleti Szállodalánc” címet az Egyesült Királyságban és Európában.

50 ezernél is több Hilton rajongó a facebook-on 

A Hilton Hotels & Resorts az első nagy nemzetközi szállodalánc, melynek facebook-os rajongói száma meghaladja az 50 ezret.

A Hilton új szállodai márkát hoz be Kecskemétre 

100 szobás, négycsillagos Hilton szálloda épül Kecskeméten kétmilliárd forintból a most készülő élményfürdő szomszédságában. A ház a Hilton Hampton márkanév első képviselője lesz hazánkban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!