Sok részletében megújult a Hilton Budapest épületének tetején elhelyezkedő White Raven Skybar & Lounge: mind az ital- és ételkínálat, mind a zenei program újabb szintet lép. Öt új signature, három bohém, két champagne-alapú és egy art koktél közül választhatnak a vendégek ebben a szezonban. Az idei signature koktéllap különleges tematikát követ: az ötvenes évektől a különböző évtizedek ikonikus slágereit értelmezi újra italok formájában.
Fotó: White Raven
A Back to Black például egy markánsan feketére hangolt, karakteres koktél, míg a Like a Virgin mocktail zsályás jegyeivel és olaszos hangulatával repíti vissza a vendégeket Velencébe. A koktélokat úgy komponálták, hogy ízük, illatuk, megjelenésük a vendégek tudatalattijából hívjon elő emlékeket és beszélgetésindító élményeket generáljon.
A gasztronómiai kínálat szintén magasabb fokozatra kapcsol
A megújult étlapon nagyobb hangsúlyt kaptak a prémium alapanyagok, a limitált beszerzési forrásból érkező húsok (például kukoricán nevelt csirke és magyar tokhal), valamint a vegán és mentes opciók.
Fotó: White Raven
Egy tavalyi bestsellerrel, a kókuszbundás rákkal viszont továbbra is találkozhatnak a vendégek – bár tavaly a szezon közepén lett bevezetve, azonnal a legkedveltebb fogás lett, emiatt ebben az évben is elérhető lesz.
A Skybar lesz az első hely Közép-Európában, ahol kereskedelmi forgalomban elérhető lesz a Laurent-Perrier-ház heritage pezsgője, amelyet május 22-én egy különleges champagne vacsora keretében mutatnak be Budapesten.
A desszertet japán ihletésű szakéval és orientális jegyekkel zárják, kilépve a pezsgővacsorák hagyományos kereteiből. Elérhető lesz idén egy kilencliteres magnum palack is, amely szintén nem kapható máshol.