Felmentették Horváth Endrét

Felmentették Horváth Endrét 

Távozik posztjáról Horváth Endre turizmusért felelős helyettes államtitkár - közölte a Turizmus Online-nal a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Bemutatkozott a MATUR TDM tagozata 

A MATUR, Magyar Turisztikai Egyesület április 16-i XIX. évi rendes közgyűlésén - tájékoztatta a Turizmus Online-t a MATUR.

Európáért, turizmusáért előre! 

Az Európai Turisztikai Bizottság (ETC) továbbra is eltökélt az öreg kontinens turisztikai elsőségének megőrzése mellett - tudtuk meg az ETC április 19-21 között, hazánk uniós elnöksége alkalmából Budapesten zajló 80. közgyűlését követő sajtótájékoztatón. Munkatársunktól

Horváth Endre: Versenyképesebbek leszünk!  

„Ha sok szempontból nézzük a minőséget, a különböző díjakat, a törekvések erősítik egymást. Azt láttam az elmúlt hónapokban, hetekben, hogy egyre erősebb és több irányú az összefogás a szakmán belül, a Magyar Turizmus Minőségi Díj is erre irányul” - mondta Horváth Endre turizmusért is felelős gazdaságfejlesztési helyettes államtitkár pénteken azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Magyar Turizmus Minőségi Díj nyerteseinek ismertetése alkalmából tartottak. Munkatársunktól

Elindult az összefogás a turizmusban; jó lesz 

Elindult az összefogás a turizmus szereplői között, ami a versenyképesség javulásának alapja, egyben ez alapozhatja meg a foglalkoztatás bővülését is az ágazatban - mondta Dr. Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára.
Használjuk ki a gyors piaci átrendeződést!

Használjuk ki a gyors piaci átrendeződést! 

Gyors piaci átrendeződés van folyamatban a világ turizmusában, melyet ki kell használnunk – tanácsolta Dr. Horváth Endre, turizmusért is felelős gazdaságfejlesztési helyettes államtitkár a hétfői turisztikai háttérbeszélgetés során.

Parlamenti bizottság előtt a Magyar Turizmus Zrt. 2011. évi marketingterve 

Az Országgyűlés Sport és Turisztikai Bizottsága november 24-i ülésének első napirendjén a 2011-es költségvetéshez az ágazatot érintő módosítási javaslatok elbírálása szerepelt. A bevezetőben elhangzott, hogy a kormány nemet mond mindarra, ami a költségvetési egyensúlyt érintő átcsoportosítást illeti, illetve a forrás nélküli kiadást növelő javaslatokra, valamint a költségvetési intézményeknél elrendelt takarékosság fellazítását célzó, vagy egyedi nagyberuházásra irányuló tervezetekre.

Klasszikus turizmus vs. gyógyturizmus 

Dr. Horváth Endre, helyettes államtitkár a MATUR Budapesti Tagozatának klubnapján értekezett a megjelentekkel.

Dr.Horváth Endre a MATUR klubnapon 

Dr.Horváth Endre államtitkárhelyettes lesz a vendége a Matur budapesti tagozat októberi klubnapjának.
Gyógyító Magyarország - nagy lehetőségek kapujában

Gyógyító Magyarország - nagy lehetőségek kapujában 

Lezajlott a Nemzetgazdasági Minisztérium Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó szakmai konzultációsorozatának első találkozója.

A gyógyító Magyarország nem szanatóriumország 

Magyarországot mint terméket, mint országmárkát kell felépíteni turisztikai értelemben is, amelynek központi eleme lehet az egészség, tágabb értelemben az életminőség, de ez nem azt jelenti, hogy szanatóriumországot kell építenünk - mondta Horváth Endre gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár csütörtökön Siófokon.

Kevesebb önerő a TDM-pályázatoknál? 

Háttérbeszélgetés keretében értékelte az idei első félév turisztikai teljesítményét dr. Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára.

Nemzeti konzultáció a magyar turizmus jövőjéről 

A Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztésért felelős Helyettes Államtitkársága július 16-án turizmus- és egészségipari konzultációt szervezett a magyar turizmus jövőjéről. Ez volt az első széles körű szakmai egyeztető fórum az új kormány megalakulása óta. A rendezvény telt ház előtt zajlott, a résztvevők között ott voltak a szakmai szervezetek, szállodák, utazási irodák, közlekedési vállalatok, TDM-szervezetek, oktatási intézmények és kutatócégek képviselői.

Horváth Endre: 1999 óta nem volt ilyen széleskörű turisztikai találkozó mint amilyen a pénteki lesz 

Egységes szemléletben, termékfejlesztési koncepció alapján indított projektekkel képzeli el a turizmus fejlesztését Horváth Endre, az ágazatért felelős helyettes államtitkár.

Július 16-án várják a turisztikai szakmát a Parlamentbe 

A tervek szerint július 16-án várja egyeztetésre a miniszter és a helyettes-államtitkár a turisztikai szakma képviselőit az Országházba.

Júliusban minden érdekképviseleti szervezettel külön egyeztet a helyettes-államtitkár 

A magyar turizmus legmagasabb szintű szakmai vezetője, Dr. Horváth Endre csütörtökön mutatkozott be a turisztikai szervezetek vezetőit tömörítő Nemzeti Bizottság tagjainak.

300 fős turisztikai egyeztető fórumot tervez a helyettes-államtitkár 

A magyar turizmus legmagasabb szintű szakmai vezetője, Dr. Horváth Endre a minap szűk körű megbeszélésen ismertette terveit, amelyeket ezúttal részletesen közlünk.

Az ágazatok közötti szinergiákra épít az új helyettes államtitkár 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a Matolcsy György vezette gazdasági csúcstárcához került a turizmus szakmai felügyelete. Cséfalvay Zoltán államtitkár helyettese, dr. Horváth Endre a turizmus mellett további négy területért - egészségipar, innováció, a területfejlesztés tervezése és a versenyképesség javítása - felel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!