Az ideális munkavállalói élmény legfontosabb elemei

Az ideális munkavállalói élmény legfontosabb elemei 

Miért megkerülhetetlen az élmény alapú stratégiai tervezés? Hogyan alakult át az irodákkal kapcsolatos gondolkodásmód? Hol kapcsolódik be a vállalati kultúra, és milyen jövője lehet a virtuális munkatereknek? A válaszokat a CBRE új stratégiai üzletágának vezetője, Horváth Dávid foglalja össze.  
Háttérzaj: rejtett veszély a munkahelyen

Háttérzaj: rejtett veszély a munkahelyen 

Földünkön évente egy decibellel nő a háttérzaj mértéke. Napjainkban az unió lakosságának 45 százaléka, a magyar lakosságnak pedig 30 százaléka, azaz mintegy 3 millió ember él és dolgozik az egészséget is károsító 55 decibeles határértéknél nagyobb zajszint mellett. A nyitott – open office – irodákban a zajszennyezés mértéke eléri, sőt meg is haladja az egészségügyi határértéket, ráadásul a munka sem megy így olyan jól.

Bezárt a Liberty 

Az alapító tulajdonosok hozzánk eljuttatott információja alapján bezárta magyarországi irodáját a Liberty.
Az USA-ban az irodáztatás segítheti ki a szállodás szakmát

Az USA-ban az irodáztatás segítheti ki a szállodás szakmát 

A koronavírus járvány – annyi minden más mellett – a szállodaipart is jelentősen megviselte az elmúlt hónapokban, számos hotellánc bezárásra vagy jelentős profilátalakításra kényszerült. Van azonban egy alapvető ok, amibe kapaszkodva reménykedhetnek a középtávoli jövővel kapcsolatban az iparág érintettjei és foglalkoztatottjai, ez pedig a következő: az emberek mindig is társas lények voltak, és azok lesznek a jövőben is - írja a portfolio.hu.
Irodák lesznek egyes hotelekből?

Irodák lesznek egyes hotelekből? 

Szigorú egészségbiztonsági intézkedések, pótberuházások és a pénzügyi terv teljes átgondolása most a kötelező lecke az újra nyitó hazai hoteleknél. Több épülő szálloda átadása késhet, néhány meglévőnél pedig koncepcióváltás jöhet és előkerülhet egy új jövő: irodák lesznek a szobák helyén – foglalta össze a hotelpiaci fejleményeket és kilátásokat a VLK Cresa tanácsadó cég.
Húzós árú gálavacsora helyett ingyenes az Év Irodája díjátadó

Húzós árú gálavacsora helyett ingyenes az Év Irodája díjátadó 

Bár előzetesen nem így tervezték, de ember tervez, járvány végez: április 30-án, mindössze egy regisztárcióért cserébe, bárki megnézheti online Az Év Irodája győzteseit.
Fel lehet mondani a bérleti szerződéseket?

Fel lehet mondani a bérleti szerződéseket? 

A legsúlyosabban érintett ágazatok tekintetében a nem lakás céljára szolgáló helyiségekre vonatkozó bérleti szerződéseket 2020. június 30-áig nem lehet felmondással megszüntetni – áll a kormány rendeletében.
Megnyílt  Siklós új turisztikai szolgáltató irodája, az infoPont Siklós

Megnyílt Siklós új turisztikai szolgáltató irodája, az infoPont Siklós 

A turizmus fejlesztése - a település rendkívüli adottságaira építve - Siklós város egyik kiemelt stratégiai célja. 
Országimázsépítő dizájn a Google irodájában

Országimázsépítő dizájn a Google irodájában 

Remek képes összeállítást közölt a Behance a budapesti Google-irodájáról, amit kicsivel később ugyan, de a magyar média is felkapott. A Google eleve híres innovatív munkahelyi tereiről, a magyar iroda pedig igazán egyedire sikerült.

Új helyre költözik a Playa Club Travel Zalegerszegen 

Új helyre költözik a Playa Club Travel Zalegerszegen

Központot épít Londonban a Google 

A Google 86 ezer négyzetméteres épületet építhet 2015-re London belvárosában, miután megkapták rá az engedélyt.

Elkészült Balatonföldvár új Tourinform irodája 

A vendégek kiszolgálásához teljesen új és korszerű körülményeket biztosító Tourinform iroda épületében a napokban végzik az utolsó simításokat. 

Elköltözött a szolnoki menetjegyiroda 

A MÁV-START Zrt. szolnoki menetjegyirodája szeptembertől új helyre, a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata által működtetett Ügyfélközpontba költözött.

Új irodát nyitott a Turkish Airlines a Ferihegyen 

Hétfőtől új helyen, a budapesti repülőtér 2 A termináljának galériáján fogadja az utasokat a Turkish Airlines - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Budapest Airport (BA).
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!