Távozik Jost Lammers a Budapest Airport-tól

Távozik Jost Lammers a Budapest Airport-tól 

Év végével távozik a Budapest Airport éléről Jost Lammers vezérigazgató, aki 2020-tól a müncheni repülőtér vezetője lesz.
Lefutottuk az Air Canada Rouge gépét

Lefutottuk az Air Canada Rouge gépét 

Futni jó. Nem csak akkor, ha az embert felbőszült karhatalmisták kergetik, hanem amikor versenyt szerveznek egy rendhagyó helyszínen. A rendet hagyja a Ferihegy ún. 1-es pályája immár 6. alkalommal, szeptember első szombatján azzal, hogy lezárják a forgalom elől és megrendezik rajta és gurulóútjain a BUD Runway Run-t. Szerkesztőségünk — ezúttal legacéltestűbb párosa révén — a Budapest Airport jóvoltából, szeptember 1-én ismét rajthoz állt 10 kilométeren.

2016 elképesztően sikeres év volt Ferihegyen 

— sommázta a közelmúltat Jost Lammers, a tavalyi évet rekord utasszámmal záró Budapest Airport vezérigazgatója a vállalat szokásos díjátadó gáláján.

Plusz tízezer négyzetméter 

Több mint ötmilliárd forintból bővítik a Liszt Ferenc-repülőteret, az építkezés jövő év elején kezdődik.

Rekord után fejlesztések 

1037: ennyin múlott, hogy a ferihegyi repülőtér nem 10,3 millió utast szolgált ki 2015-ben. Nem nagy különbség, Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója szerint ez az év végi Lufthansa-sztrájk hozománya. De ennek híján is fennállásának legnagyobb utasszámát könyvelhette el tavaly a repülőtér. A jövő pedig egészen fényesnek tűnik – tudtuk meg a vezérigazgatótól egy sajtóreggelin.
Rangos elismerésben részesült a Budapest Airport vezérigazgatója

Rangos elismerésben részesült a Budapest Airport vezérigazgatója 

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója lett az „Év Külföldi Vállalatvezetője 2016” cím birtokosa a Budapest Business Journal, a BBJ és a Nemzeti Befektetési Ügynökség, a HIPA közös díjátadóján, amelyet a budapesti Corinthia Hotelban tartottak. A díjjal az elmúlt évben kimagasló üzleti sikereket elérő hazai vállalatok külföldi állampolgárságú vezetőit ismerik el egy adott évben.

Mi nőtt még az utasszámnál is nagyobb mértékben tavaly a Ferihegyen? 

1 037: ennyin múlott, hogy a ferihegyi repülőtér nem 10,3 millió utast szolgált ki 2015-ben, Nem nagy különbség, Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazatója szerint ez az év végi Lufthansa-sztrájk hozománya. De ennek híján is fennállásának legnagyobb utasszámát könyvelhette tavaly a repülőtér. A jövő pedig egészen fényesnek tűnik - tudtuk meg a vezérigazgatótól péntek reggel, a SkyCourt-ban szervezett sajtóreggelin.
„Ez egy igazán egyedi lounge!”

„Ez egy igazán egyedi lounge!” 

- állapította meg Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója szerdán, az új Celebi Platinum lounge megnyitó ünnepségén, a Ferihegy 2B terminálján.
Rekordévet zárt 2014-ben a Liszt Ferenc repülőtér

Rekordévet zárt 2014-ben a Liszt Ferenc repülőtér 

A Budapest Airport 2014-ben minden korábbi utasforgalmi rekordot felülmúlt. A magyar főváros repülőtere az elmúlt évben 9 155 961 utast szolgált ki, ami tekintélyes, 7,5 %-os növekedést jelent 2013-hoz képest. Több új légitársaság is megjelent és új célállomásokra indítottak járatokat, a legtöbb már itt lévő légitársasági partner pedig növelte járatainak számát vagy kapacitását. 

A légi közlekedés jövőjéről tárgyalnak Budapesten 

Rekord számú résztvevővel kezdődik a Routes Europe konferencia Budapesten.

Öt járattal tér vissza Budapestre a Ryanair 

Az ír fapados légitársaság vezérigazgatója, a kőkemény tárgyalási stílusáról és botrányos kijelentéseiről is híres Michael O’leary személyesen jelentette be Budapesten, hogy öt járatot indít a Ryanair márciustól a Liszt Ferenc repülőtérről.

Rekord évet zárt a Budapest Airport 

Az idei év az első, amikor már a SkyCourt konferenciaközpontjában fogadhatja az újságírókat a Budapest Airport, hogy beszámoljon a tavalyi év eredményeiről és előrevetítse az idei évben vártakat, hangsúlyozta köszöntőjében Hardy Mihály a repülőteret üzemeltető vállalat kommunikációs igazgatója hétfő délelőtt rendezett sajtóreggelijükön, melyen részt vett Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója, Kam Jandu, légiközlekedési igazgató, René Droese, ingatlangazdálkodási igazgató és Alan Bork, kereskedelmi igazgató.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!