Megjelent a budapesti Kempinski jubileumi kiadványa

Megjelent a budapesti Kempinski jubileumi kiadványa 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest szeptemberben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját és ennek tiszteletére jelentette meg a Mesélő Lakosztályok c. kiadványt.
A tatai Platán beszállt egy madárkalauz elkészítésébe

A tatai Platán beszállt egy madárkalauz elkészítésébe 

Természetvédők és a vidéki csúcsgasztronómia egyik legismertebb képviselőinek összefogásával jelent meg egy könyv a Tatai tó környékén élő több mint kétszázötven madárfajról. A kötet színpompás madarakat ábrázoló festményei november közepéig a tatai Esterházy-kastélyban is láthatóak.
Kisokos segíti a magánszálláshelyek létesítését

Kisokos segíti a magánszálláshelyek létesítését 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) MAGÁNSZÁLLÁSHELY KISOKOS címmel kiadványt állított össze, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson új magánszálláshely létesítéséhez. A füzet a kezdeti lépések bemutatása mellett a teljes körű tájékozódásban és a körültekintő döntéshozatalban is támogatja az új és leendő magánszálláshely-szolgáltatókat.
Négy szakmai szervezet új kiadványa

Négy szakmai szervezet új kiadványa 

Általános irányelvekről, a járványhelyzetben lévő megfelelő magatartásról és az utalványok fontosságáról szól egy új kiadvány.
Ismeri Pest megyét?

Ismeri Pest megyét? 

Ha nem, most egy új kiadvány segítségével otthonról is felfedezheti.

Milyen hatalmas az ereje a Balatonon is az összefogásnak 

Minőség - Hitelesség - Egész éves nyitvatartás - a Balatoni KÖR új kiadványának üzenete. Újra kiadvánnyal jelentkezik a Balatoni Kör, ezúttal saját térképen mutatnak meg 41 kihagyhatatlan vendéglátóhelyet a Balaton körül - tájékoztatott csütörtökön a Balatoni Kör.

Szakmai információkkal támogatja a BFTK a turizmusdiplomáciát 

Az idei szezontól újfajta küldetést vállalt a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK). Budapest Főváros hivatalos turisztikai és kulturális szervezete a diplomáciai képviseletek megszólításával a főváros turisztikai értékeinek, vonzerejének hatékonyabb nemzetközi megjelenítését tűzte ki célul: idén májustól a szervezet folyamatosan aktualizált szakmai támogató anyagokkal látja el a külképviseleteket és a külügyi szolgálatokat.
Ebben a könyvben az összes magyar földgömböt megtalálja

Ebben a könyvben az összes magyar földgömböt megtalálja 

A jelenleg ismert mind a 102 magyar föld- és éggömb helyet kapott a Zrínyi Kiadó DVD-melléklettel ellátott új kiadványában.
Megújult a Budapest Guide

Megújult a Budapest Guide 

Formailag és tartalmilag is megújult a Budapest Guide, a főváros 500.000 példányban, hét nyelven (magyar, angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol) megjelenő hivatalos turisztikai kiadványa.  

Utoljára jelent meg a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal kiadványa 

Már olvasható az NTH Tudásmegosztás – Turizmus+ utolsó száma, a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal szakmai kitekintője.

De mit adott a világnak a turizmus 2013-ban? 

A Turisztikai Világszervezet (UNWTO) Tourism Highlights című friss kiadványából kiderül.

28 oldalnyi Csabai kolbász 

Megjelent a Csabai kolbász című kiadvány.

Megújult Szeged turisztikai weboldala 

Friss külsővel jelent meg a napokban Szeged három turisztika információs kiadványa, és megújult a város turisztikai weboldala is. 

52 túra - 52 hétvége 

52 túra - 52 hétvége

Vendégbarát Múzeumok Magyarországon 

Új kiadványt jelentetett meg a Magyar Turizmus Zrt. Vendégbarát Múzeumok Magyarországon címmel. 

Magyar strandok a legszebbek között 

Nagy népszerűségnek örvend az osztrák turisztikai szakma körében, és komoly érdeklődés mutatkozik a szabadságra készülő turisták részéről is a közelmúltban megjelent „Világ legszebb strandjai” című tematikus kiadványra.

Nem változott a BTSZK (BTH) kiadványok elérési rendszere 

A BTSZK ezúton tájékoztatja minden kedves partnerét, hogy a turisztikai információs kiadványok (Budapest Guide, City Map, Cultural Guide, Winter Guide, stb) elérési rendszere nem változott.

Vihető, letölthető a friss Turizmus Bulletin! 

Nem, nem egy hírlevél, a Magyar Turizmus Zrt. szakmai és tudományos folyóirata, a Turizmus Bulletin XIV. évfolyamának 3. száma jelent meg.

Megjelent az Országos Idegenvezetői Címjegyzék 

Megjelent a több mint 900 magyar idegenvezető adatait tartalmazó kiadvány II. féléves, digitális kiadása Touristic Data System Kft. gondozásában.

Ismét megjelenik a Várak, kastélyok, kastélyszállodák című kiadvány 

A Magyar Kastélyszállodák Egyesületének megújult vezetése (MKE) október 6-án mutatkozott be egy sajtótájékoztatóval egybekötött fogadás keretében, Budapesten.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!