Igazgatói kinevezés a Praktikernél

Igazgatói kinevezés a Praktikernél 

Új HR és CSR Igazgatót nevezett ki a Praktiker Nagy-Jakab Andrea személyében, aki többéves tapasztalattal rendelkezik nagyvállalatok emberi erőforrás irányításában.
Igazgatóváltás négy budapesti Accor-házban

Igazgatóváltás négy budapesti Accor-házban 

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja négy budapesti – két ibis és két ibis Styles – hotelbe nevezett ki új igazgatókat.
Új magyar tiszteletbeli konzul Új-Zélandon

Új magyar tiszteletbeli konzul Új-Zélandon 

Lipóth Petra, Új-Zéland magyarországi új tiszteletbeli konzulja, november 19-én kezdte ellátni feladatát Northland és Auckland régiókban. Elődje, Szabó Miklós, több évtizedig látta el ugyanezt a feladatot.
Új marketingigazgató a Zwacknál

Új marketingigazgató a Zwacknál 

2022.október 1-től Kovács Dávid Gábor a Zwack Unicum Nyrt. marketingigazgatója. A közgazdász szakember négy év nemzetközi reklámügynökségi, valamint húsz év alkoholipari tapasztalattal érkezik ebbe a pozícióba.
Új kinevezés az Everguestnél

Új kinevezés az Everguestnél 

Gondos Kitti a Reputation Üzletág vezetőjeként folytatja munkáját a Everguest-nél. Kitti több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött veszi át a Reputation üzletág és a csapat irányítását.  
Új vezető a szlovák online utazási cégcsoportnál

Új vezető a szlovák online utazási cégcsoportnál 

Zakar Jozef, az Invia.hu online utazási iroda ügyvezetője 2022 októberétől a szlovákiai Invia.sk ügyvezetői pozícióját is betölti. Feladatköre így kibővül, és ezentúl a két egymással szomszédos ország Invia hálózatának irányításáért felel.
Új szakember a Danubius Hotels vezetőségében

Új szakember a Danubius Hotels vezetőségében 

A fejlesztésekért, terjeszkedésért felel ezentúl Group Director of Development pozícióban a szállodaláncnál.
Új pozíció az Accorinvest menedzsmentjénél

Új pozíció az Accorinvest menedzsmentjénél 

Laurent Turpault most csatlakozott az AccorInvesthez kommunikációs és közkapcsolati alelnökként. Az új pozíció létrehozása összhangban áll a csoport átalakítási stratégiájával. 
Új menedzser a Hilton Budapestnél

Új menedzser a Hilton Budapestnél 

Március 1-től a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest Commercial Dircetor feladatait. 
Sárdi Rezső maradt Új-Zéland tiszteletbeli konzulja

Sárdi Rezső maradt Új-Zéland tiszteletbeli konzulja 

Az új-zélandi Kereskedelmi és Külügyminisztérium megerősítette Sárdi Rezsőt tiszteletbeli konzuli tisztségében Magyarország teljes területén.

Új ügyvezető az Emerging Travel Group élén 

Az Emerging Travel Group, egy nemzetközi internetes utazási csoport, amely több mint 100 forráspiacon van jelen a RateHawk, a ZenHotels és az Ostrovok márkákkal, 2019 december 9-én kinevezte Lev Leviev igazgatósági tagot és globális technológiai vállalkozót a cég ügyvezető elnökének és stratégiai vezetőjének.

Miniszteri biztossá nevezték ki Guller Zoltánt 

A hivatalos értesítő legutóbbi számában megjelent információk szerint Guller Zoltánt, az MTÜ vezérigazgatóját miniszteri biztossá nevezte ki a nemzeti fejlesztési miniszter a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok koordinációjára 2018. április 14-ig.

Új fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár 

Csepreghy Nándor lett a fejlesztési tárca új, a fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.

Új igazgató az Egri Kulturális és Művészeti Központ élén 

Új igazgatót választottak az Egri Kulturális és Művészeti Központ (EKMK) élére Kovács Katalin személyében, közölte lapunkkal a város Polgármesteri Hivatala. 

Megkapta kinevezését Alexandre de Juniac 

Alexandre de Juniac lett az Air France elnök-vezérigazgatója, miután a légitársaság igazgatótanácsa 2011. november 16-án jóváhagyta kinevezését. 

Módosítottak a kiemelt fővárosi beruházásokért felelős kormánybiztos kinevezésén 

Módosított a kabinet Fürjes Balázs, a kiemelt fővárosi beruházásokért felelős kormánybiztos kinevezéséről szóló határozatán, rögzítve, hogy a kormánybiztos a hárommilliárd forint érték feletti állami beruházások előkészítését, megvalósítását csak a kormány külön döntése esetén felügyeli.

A South African vezére a IATA vezetésében 

Siza Mzimela-t, a South African Airways vezérigazgatóját a IATA igazgatótanácsába választották a szövetség legutóbbi, szingapúri találkozóján- tájékoztatta a Turizmus Online-t a légitársaság hazai képviselője.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére