Tejben-vajban fürösztik a magyarokat a futárcégek

Tejben-vajban fürösztik a magyarokat a futárcégek 

25 százalékkal bővült a jelentősebb magyar futárcégek forgalma a járvány alatt, ez pedig annak is köszönhető, hogy a magyarok - szemben a nyugat-európaiakkal - az utánvétes kiszállítást részesítik előnyben.

Sikerült! 

Öt százalékra csökken a kiszállított ételek áfája az éttermek, egyéb vendéglátóhelyek zárva tartásának idejére.
A Villa Bagatelle az egyetlen lehetséges utat választotta

A Villa Bagatelle az egyetlen lehetséges utat választotta 

Berendezkedett elviteles kiszolgálásra.
VIMOSZ: a karácsonyi zárva tartás végzetes lenne

VIMOSZ: a karácsonyi zárva tartás végzetes lenne 

Az éttermek egy része a bezárás helyett inkább az ételkiszállítást választja a járvány miatti korlátozások időszakában; logisztikai problémát a működés átállása nem okoz, a karácsonyi időszak esetleges kiesése azonban nagyon súlyosan érintené az ágazatot - mondta a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) elnöke az MTI-nek szerdán.
Házhoz viszi az ebédet a Mákvirág EbédExpressz!

Házhoz viszi az ebédet a Mákvirág EbédExpressz! 

Április 27-től a Mákvirág Étterem is csatlakozott azon éttermek sorába, akik házhoz szállítják Budapesten az ebédet.
Már a Salt is beszállt a kiszállításos bizniszbe

Már a Salt is beszállt a kiszállításos bizniszbe 

Igaz, nem jókedvükből teszik, hanem mert életben szeretnének maradni addig, amíg a járványhelyzet elmúlik.
A Gerbeaud is beszállt a kiszállításos bizniszbe

A Gerbeaud is beszállt a kiszállításos bizniszbe 

A szükség nagy úr: a Gerbeaud üzemeltetői körét sem kímélte a vírusjárvány, válaszlépésként elindították Petit Gerbeaud elnevezésű almárkát, amellyel jóval szélesebb közönséghez szeretnének eljutni, mint eddig.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!