Házhoz viszi az ebédet a Mákvirág EbédExpressz!

Április 27-től a Mákvirág Étterem is csatlakozott azon éttermek sorába, akik házhoz szállítják Budapesten az ebédet.

A Mákvirág 2012 óra működik a TV2 székházában, napi 600-800 helyi és környékbeli dolgozó ebédjéről gondoskodva.

A tapasztalat tehát megvolt, ezért is döntöttek úgy a tulajdonosok, hogy mostantól nemcsak az étterem vendégeinek készítenek ebédet, hanem az otthonokba is kiszállítják a finomságokat. Gondolva az otthon „dolgozó és tanuló” családokra, a webétteremben felnőtt és gyermek adag választható, minden nap 12 féle menüt készítenek. A menüajánlatok mellé pedig naponta 2 féle desszert is választható.

A menük árai 1790 Ft – 2090 Ft között vannak, ennyiért egy levest és egy főétel érkezik a futárral.

Az étterem heti 7 napon szállít házhoz, így a hétvégi főzést is megúszhatják a háziasszonyok.

A házhoz szállítás egész Budapesten ingyenes, így rejtett költségekkel sem kell számolnunk.

Az ételek igazodnak a 21. század elvárásaihoz, naponta választható hússal és hús nélkül készült leves, frissen sült, pörkölt vagy rántott fogások főételként, készítenek gluténmentes és laktózmentes menüt. Gondolnak az ínyencekre is, így naponta kétféle „világ” menü van az étlapon, valamint a vegetáriánus és fitness életmód követői is megtalálják kedvenceinket.

Jelmondatuk garantálja a finom ízeket és a maximális odafigyelést: Mert tudjuk, hogy hiányzik a mama főztje!


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.