Újra hasít a kongresszusi turizmus Ausztriában

Újra hasít a kongresszusi turizmus Ausztriában 

Az Österreich Werbung (ÖW) publikálta friss riportját a kongresszusi turisztikai szektor elmúlt évi teljesítményéről, amely "igen optimista bázist jelent az idei évre nézve" – ismertette az eredményeket Sandra Neukart az ÖW ügyfélkapcsolati igazgatója a tanulmány prezentációjakor.
Ausztria: 2030-ra mi leszünk a világ legzöldebb országa

Ausztria: 2030-ra mi leszünk a világ legzöldebb országa 

Az Osztrák Turisztikai napokon ismertették Ausztria új kongresszusi-turizmusstratégiájának részleteit, amelynek egyik legfontosabb célja a fenntarthatóság biztosítása minden tekintetben - tudósított az eseményről a GD Consulting.
Fókuszált támogatás a városi- és üzleti turizmusnak

Fókuszált támogatás a városi- és üzleti turizmusnak 

Az ÖW idén minden idők legnagyobb marketingbüdzséjét, a teljes reklámköltésük harmadát, - 6,4 millió eurót - költi a kongresszusi- és városi turizmus élénkítésére - írja a GD Consulting.
ICCA-jelentés: volt, ahol a rendezvények felét megtartották tavaly

ICCA-jelentés: volt, ahol a rendezvények felét megtartották tavaly 

Az iparág súlyos kitettsége miatt a 2020-as évben az ICCA nem a hagyományos ranglista alapú jelentését készítette el, hanem a világjárvány szövetségi konferenciákra és kongresszusokra gyakorolt hatását mutatja be nemzetközi szinten - tájékoztatta lapunkat a Budapest Convention Bureau.

Egy helyet lépett előre Magyarország az ICCA toplistáján 

Magyarország előrelépett a világ legkedveltebb konferenciahelyszíneinek rangsorában - adta hírül a Magyar Turizmus Zrt. 

Budapesten találkoznak az európai kongresszusi irodák képviselői 

A Magyar Turizmus Zrt. képviseli Magyarországot az Európai Nemzeti Kongresszusi Irodák szövetségében, amely a közelmúltban öt új taggal bővült. Magyarország célja, hogy Budapest 2020-ra Európa egyik legnépszerűbb konferenciavárosa legyen.
Új szövetség erősítené az európai MICE-piacot

Új szövetség erősítené az európai MICE-piacot 

Az Európai Nemzeti Kongresszusi Irodák stratégiai szövetsége létrehozásával kívánják tovább erősíteni Európa vezető pozícióját a kontinens kongresszusi irodái. Az európai MICE-piac erősítése érdekében létrejött szövetség megalakulását az IMEX Amerika hivatásturisztikai vásáron jelentették be.
Ez a legkedveltebb európai üzleti úti cél

Ez a legkedveltebb európai üzleti úti cél 

Növekvő vendégéjszakaszámok és csúcspozíció kongresszusi desztinációként - ez jellemzi most Németország turizmusát.

Konferenciaturizmusban Németország az első 

Az IPK International és a World Travel Monitor (WTM) legújabb előzetes számai is igazolják, hogy Németország még tovább tudta fejleszteni az európai vendégek körében elért vezető pozícióját, mint üzleti úti cél.

Tragikus évet zárt a hazai konferenciaturizmus 

Elpártoltak tavaly a nemzetközi kongresszusok Magyarországtól, derül ki a Világgazdaság írásából, amely a Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) által nem publikált legfrissebb statisztika alapján készült.

Lesz Budapestnek rendes kongresszusi központja? 

A „C” csarnok átépítésével saját erőforrásból elindul a SYMA Kongresszusi Központ fejlesztésének első szakasza, amely immár nem csak a tervező asztalon létezik - tájékoztatta a Turizmus Online-t az Open Gates Hungary Kft.

Magyar kínálat Barcelonában 

Magyarország ismét bemutatkozik a világ egyik legjelentősebb hivatásturisztikai vásárán.

A MATUR klubnap vendége: Köves Tamás 

A MaReSz egykori elnöke előadásában szólt a hazai rendezvényszervezés kihívásairól, hibáiról valamint a hazai turisztikai vezetés hiányosságairól.

A tehetségtelen turisztikai vezetés a csődhullám másik oka? 

Köves Tamás, a Meeting Budapest Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója úgy véli: a tehetségtelen turisztikai vezetés is okolható a hazai szállodaiparban várható csődullámért.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!