Könyv cikkek
Kész őrület!
Így fogalmazott Herczeg Ágnes: Borok a konyhában (kiadó: Alexandra) című vaskos vadonatúj könyvének bemutatója alkalmával Mautner Zsófia (Chili&Vanilia, Dining Guide), a szerző beszélgetőpartnere. És van is ebben igazság: májusban két hét leforgása alatt minden áldott nap a szerző és kihívást kereső segítőpartnerei 30-40 féle étel mellé 167 bort kóstolt végig, ez napi 6600 ízkombinációt jelentett – elképzelni, leírni is tiszta őrület!
Receptkönyv és gasztronómiai korrajz
A NetPincér.hu gondozásában elkészült Magyarország kedvenc ételeinek receptkönyve. A kötetben az év elején lezajlott Magyarország Kedvenc Étele szavazás legnépszerűbb ételeinek receptjei szerepelnek kétféle - hagyományos és újszerű – értelmezésben - adta hírül az A Mai Nő.
Ó mama receptjei –Egy soproni kitüntetés margójára
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagy gondot fordít arra, hogy a csúcsgasztronómián kívül azok is elismerést kapjanak, akik a tájegység, a nemzeti, népi gasztronómiai kultúrát a mindennapjaikban ápolják.