Életműdíj a villányi borásznak

Életműdíj a villányi borásznak 

A most díjazott villányi szakembert a 2017-ben alapított Életmű Díj átadásán családtagjai, a Magyar Bor Akadémia tagjai és barátai köszöntötték.
Részt venne az Év Bortermelője Gálaebéden?  Itt az alkalom

Részt venne az Év Bortermelője Gálaebéden? Itt az alkalom 

A Magyar Bor Akadémia idén is megrendezi az Év Bortermelője Gálaebédjét; idén Günzer Tamás az ünnepelt.
Ki lesz az Év Bortermelője 2023-ban?

Ki lesz az Év Bortermelője 2023-ban? 

Az év végéhez közeledve a borász szakma és a magyar bor iránt érdeklődő közönség egyaránt nagy izgalommal várja, hogy kiderüljön, ki nyeri el Magyarország legrangosabb borászati elismerését, az „Év Bortermelője” címet 2023-ben.
Koch Csaba az év borásza

Koch Csaba az év borásza 

Koch Csaba Hajós-Bajai borvidéki bortermelő vehette át a Magyar Bor Akadémia (MBA) által odaítélt, Az év bortermelője Magyarországon elismerést csütörtökön Budapesten.

Életműdíjat kapott a „szőlő művésze" 

Garamvári Vencel balatonboglári borász és pezsgőmester vehette át a Magyar Bor Akadémia (MBA) által odaítélt, Az év bortermelője-életműdíjat Budapesten.

Ő kapta a Magyar Bor Akadémia frissen alapított életműdíját 

A Magyar Bor Akadémia a magyar bor ügyének egy életen át tartó kiemelkedő szolgálata elismeréseként Életműdíjat alapított.
Ki lesz az Év Bortermelője 2017-ben?

Ki lesz az Év Bortermelője 2017-ben? 

A több, mint 600 megszólított borász, borszakíró, szakértő, oktató, étteremvezető, sommelier és chef közel fele élt a lehetőséggel, és küldte el jelölését.

Szöllősi Mihály lett az Év Bortermelője 2015-ben 

A Magyar Bor Akadémia kihirdette „Év Bortermelője 2015” cím nyertesét. A Neszmélyi borvidéken dolgozó Szöllősi Mihály hat év után került ismét a jelöltek közé.
Év Bortermelője Magyarországon 2015: megvannak a jelöltek

Év Bortermelője Magyarországon 2015: megvannak a jelöltek 

A Magyar Bor Akadémia idén 25. alkalommal adja át hazánk legrégebbi és legrangosabb borszakmai elismerését. Számtalan borász, szakmabeli, étteremvezető, sommelier és chef küldte el jelölését.
Dúzsi Tamás az Év Bortermelője

Dúzsi Tamás az Év Bortermelője 

Pénteken kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott „Év Bortermelője 2014” cím nyertesét. 

Ki lesz az év Bortermelője? 

A Magyar Bor Akadémia idén 24. alkalommal adja át hazánk legrégebbi és legrangosabb borszakmai elismerését. Számtalan borász, szakmabeli, étteremvezető, sommelier és chef küldte el jelölését. 

Légli Ottó az Év Bortermelője 

Pénteken hozta nyilvánosságra a Magyar Bor Akadémia, hogy döntése szerint ki kapja meg az Év Bortermelője kitüntető címet. A nagy várakozással kísért döntés értelmében 2010-ben a balatonboglári Légli Ottó lett a győztes.

Ki lesz idén az „Év Bortermelője”? 

Idén is elérkezett az az izgalmas időszak, amikor a borászok, borkereskedők, borkedvelők találgatni kezdik, hogy ki kapja az Év Bortermelője díjat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!