Nagykörút_ON

Nagykörút_ON  

A Fővárosi Önkormányzat célja egy zöldebb, egészségesebb, biztonságosabb, tisztább és pezsgőbb, azaz egy élhető és élettel teli Nagykörút kialakítása.
Álomszép a Kempinski Hotel Corvinus Budapest megújult wellness részlege

Álomszép a Kempinski Hotel Corvinus Budapest megújult wellness részlege 

Új dizájnt kapott a Kempinski The Spa, ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak. És ez a hely egyelőre Magyarországon az egyedüli, ahol fenntartható luxustermékeket és terápiát alkalmaznak.
Megújult a Hunguest Hotels arculata

Megújult a Hunguest Hotels arculata 

A megújult arculat még inkább kifejezi a szállodaláncra jellemző szolgáltatások egyediségét: a különleges vízközeli élményeket, legyen az a Balaton vagy az ország legnépszerűbb fürdői közelében.
Teljesen megújítja fedélzeti szolgáltatásait az Emirates

Teljesen megújítja fedélzeti szolgáltatásait az Emirates 

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága „Fly Better" szlogenjéhez hűen most több mint 2 milliárd dollárt (800 milliárd forintot) fordít a fedélzeti élmény fejlesztésére. Ennek részeként több mint 120 repülőgépen újítja meg a kabinbelsőket, és minden utasosztályon számos új szolgáltatást vezet be.
Megújult a teljes hazai légiforgalmi irányítási rendszer

Megújult a teljes hazai légiforgalmi irányítási rendszer 

Közel 8 milliárd forintból. A HungaroControlnál nem ültek ölbe tett kézzel a covid lezárások alatt.

Megújulnak a nemzeti parkok igazgatóságai 

Tájegységi szervezetekkel bővülve újulnak meg a nemzeti parkok igazgatóságai - jelentette be az agrárminiszter kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
Megújult a csongrádi Erzsébet Hotel

Megújult a csongrádi Erzsébet Hotel 

Streetfighter show-val nyitották meg a felújított csongrádi Erzsébet Hotelt pénteken. 

Már nem olyan menő piacra járni? 

A GfK legfrissebb, 2016. első félévet elemző Kereskedelmi analízisek tanulmánya megállapítja, hogy a fogyasztók vásárlási szokásaiban bekövetkezett változások a kereskedelmi csatornák piaci részesedését jelentősen nem befolyásolták. A diszkontok picit tovább erősödtek az első hat hónapban. Egyetlen csatornaként a piacokon látható – évről évre bekövetkező – csökkenés a napi fogyasztási cikkek forgalmában, ami elsősorban a piacon vásárló háztartások számának mérséklődésével magyarázható

Eger – a te történeted 

Eger nem csupán Heves megye székhelye és az északi régió legjelentősebb idegenforgalmi központja. Eger nem csupán a bikavér és a csillag és a gyógyító termálvizek hazája s nem csupán „barokk ékszerdoboz” vagy éppen a török kor magyar csodája. Eger mindez, együtt – Eger maga Magyarország egy helyen!
Teljesen megújult a Mercure borválogatás

Teljesen megújult a Mercure borválogatás 

Az immár több mint 30 éves múltra visszatekintő borválogatás, mely eddig a Grands Vins Mercure nevet viselte, mind tartalmában, mind megjelenésében megújult. Ezentúl a „Flavours from the cellar” „Ízek, illatok egyenesen a pincékből” név fémjelzi a borszelekciót. Az új megjelenés hűen tükrözi a Mercure brand identitását, szem előtt tartva a helyi értékeket is: a kiválasztásra került borok hitelesen reprezentálják hazánk borkínálatát, borkultúráját.

Világbrand akar lenni a Zeneakadémia 

Liszt Ferenc születésnapján, október 22-én nyílik újra az általa alapított budapesti Zeneakadémia felújított főépülete. Az intézmény koncertközpont is lesz, ezért a 2013/14-es évadot új arculattal és kampánnyal kezdik. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!