Álomszép a Kempinski Hotel Corvinus Budapest megújult wellness részlege

Új dizájnt kapott a Kempinski The Spa, ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak. És ez a hely egyelőre Magyarországon az egyedüli, ahol fenntartható luxustermékeket és terápiát alkalmaznak.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, az utazás és a testi-lelki harmónia kapcsolatának gondolata ihlette tér az utazás közben is megteremthető belső nyugalmat szolgálja, míg az új kezelések a vendégek egyéni igényeihez igazodnak. 

 

Az etikus forrásból származó és a világ első minősített bio-hínár alapú bőrápoló termékcsaládja és a cég szakértelme az Írország északnyugati partvidékén őshonos hínárfürdőzés 300 éves hagyományára épülő, személyre szabott kezeléseket kínál. A hínár hatékonyságát az arc- és testápolásban tudományos vizsgálatok eredményei is alátámasztják. A Kempinski The Spa az első és egyetlen olyan spa Magyarországon, amely  fenntartható luxustermékeit és terápiáit alkalmazza.

 

A szálloda az új enteriőr megtervezésére magyar céget kért fel és a felhasznált anyagokat, bútorokat is helyi gyártóktól rendelte meg. Kováts Krisztina vezetésével a Haken Design tervei szerint újjávarázsolt terek visszatükrözik az elemi utazási és felfedezési vágyat. 

A Kempinski The Spa egy nyugodt sziget a feltöltődéshez a nyüzsgő belvárosban, egy békét és harmóniát sugárzó hely. A belső dizájn stílusa japandi, japán és skandináv dizájn keveréke, amely természetes, fenntartható anyagokat és visszafogott földszíneket használ.

A megújult terekbe kortárs magyar képzőművészeti alkotások kerültek, amelyek az egyedülálló Corvinus Műgyűjteményt gyarapítják.

Forrás: Kempinski / Turizmus Online


Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.
Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban

Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban 

Sikeresen lezajlott a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének éves közgyűlése.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.