Látványos megújulás ebben a bükfürdői szállodában

Látványos megújulás ebben a bükfürdői szállodában 

A Greenfield Hotel Golf & Spa-ban a közelmúltban nagyszabású, többlépcsős felújítást hajtottak végre. Íme a végeredmény.
A Balatoni Bringakör több mint fele már megújult

A Balatoni Bringakör több mint fele már megújult 

A 205 kilométer hosszú Balatoni Bringakör több mint fele már megújult, ősztől 114 kilométeren korszerűbb úton lehet kerékpározni a Balaton körül - ismerteti a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
Megújult a János Vitéz Látogatóközpont Kiskőrösön

Megújult a János Vitéz Látogatóközpont Kiskőrösön 

A kiskőrösi János Vitéz Látogatóközpontban Petőfi Sándor remekművét virtuális kalandon keresztül, digitális eszközök segítségével ismerhetik meg az érdeklődők.
Modernizált étkezőkocsikkal járnak a Balaton intercity vonatok

Modernizált étkezőkocsikkal járnak a Balaton intercity vonatok 

Június 9-étől a tavalyival megegyező járatszámmal és járatsűrűséggel közlekednek a részben már felújított étkezőkocsik a főszezonon kívül, az elő- és az utószezonban is a Balaton InterCity vonatokban, a déli parton, Keszthelyig. Az elő- és az utószezonban ez napi 14, a főszezonban pedig napi 16 vonatot jelent.
Régi pompájában a nagycenki kastély

Régi pompájában a nagycenki kastély 

Befejeződött a nagycenki Széchenyi-kastély megújulásának épület-kivitelezési szakasza - tájékoztatta az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. kedden az MTI-t.
1 milliárd forintból újultak meg dunai kikötők

1 milliárd forintból újultak meg dunai kikötők 

Csaknem 1 milliárdos, 900,57 millió forintos infrastruktúra-fejlesztést hajtott végre a Mahart PassNave Személyhajózási Kft. Dömös, Esztergom, Komárom, Visegrád és Zebegény kikötőiben - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
Felavatták a megújult Stimecz-házat Felsőtárkányban

Felavatták a megújult Stimecz-házat Felsőtárkányban 

Reneszánszát éli a bárki számára elérhető turizmus Magyarországon - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) erdőkért felelős államtitkára a Heves megyei Felsőtárkányban, a megújult Stimecz-ház keddi átadásán.
Megújult Veszprém turisztikai honlapja

Megújult Veszprém turisztikai honlapja 

A korábbinál korszerűbb, a mai felhasználói igényekhez igazodó és tartalmában is megújult turisztikai honlapot fejlesztett ki a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft., az oldalt csütörtökön mutatták be a bakonyi megyeszékhelyen.
Megújult a BTM Vármúzeum állandó kiállítása

Megújult a BTM Vármúzeum állandó kiállítása 

Számos, az utóbbi időben előkerült műtárgyat, épületelemet, fotót és egyéb dokumentumot mutat be a Budavári Palota újkori történetét áttekintő, megújult állandó kiállítás a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) Vármúzeumában, ahol szombattól Osztapenko maradhat? címmel a rendszerváltáskori szoboráthelyzésekről is új időszaki kiállítás nyílik.
Megújul a hévízi szálloda

Megújul a hévízi szálloda 

1,4 milliárdos ráfordítással korszerűsítik a Hotel Europa Fit szállodát Hévízen.

Megújult a Tisza-tó fővárosának központja 

Ünnepélyes átadták Tiszafüreden a város kicsinosított főterét.

Megújult Magyarország nemzetközi turisztikai weboldala 

Bár drasztikusan csökkent a turisztikai célú nemzetközi utazások száma, az utazással kapcsolatos tartalmak fogyasztása, az úti célok iránti érdeklődés töretlen. A Magyar Turisztikai Ügynökség ezért is tartotta kiemelten fontosnak, hogy már ebben az inspirációs fázisban segítse az utazni vágyók tájékozódását, és elindítsa a teljesen megújult wowhungary.com-ot, Magyarország nemzetközi turisztikai országmárkájának honlapját.

Utazástervezővel és bringabérléssel újít Sárvár weboldala 

Nemcsak frissített megjelenésben, hanem extra funkciók beépítésében is gondolkodik a fürdőváros. Többek között kerékpárt foglalhatunk néhány gombnyomással.

Megújult Kölcsey Ferenc síremléke Szatmárcsekén 

Születésének 230 éves évfordulója alkalmából a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) teljeskörűen felújította Kölcsey Ferenc sírját Szatmárcsekén; a Himnusz költőjének mintegy hárommillió forintból megújuló síremléke 2007 óta védett, a nemzeti sírkert része.

Megújult Budapest Trévi-kútja  

Újra csobog a Mátyás-kút a budai Várban.

Örülhetnek a bakancsos turisták 

Megújult a Hajósszentgyörgyi Vendégház, amely az Országos Kékkör harmadik túraútvonala, az Alföldi Kéktúra nyomvonala mellett található. A fejlesztésnek köszönhetően a vendégfogadás magasabb színvonalon valósulhat meg, így jelentősen növekedhet a ház kihasználtsága. Az egyik legváltozatosabb alföldi, homokhátsági vidék Illancs szívében található, és a most elkészült létesítmény felújításához 50 millió forint költségvetési támogatást kaptak a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program keretei között.

Megújultak a Duna-Ipoly Nemzeti Park barlangjai 

Több barlangot - köztük a Pál-völgyi és a Szemlő-hegyi-barlangokat - újított meg a Budai--hegységben, a Pilisben és a Börzsönyben a Duna-Ipoly Nemzeti Park.

Megújult a Kondorosi Csárda Múzeum 

Felújították a Kondorosi Csárda Múzeumot, a térség egyik legnevezetesebb turisztikai látványosságát szerdán adták át.

Új követelmények a Hotelstars-nál 

A megújult követelmények révén a Hotelstars Union korszerű és átlátható csillagbesorolási rendszert kínál Európa több mint 22 000 minősített szállodájában,1,2 millió szobához.

Megújult a tatai Platán 

A hangulat csak aláfestés, a hangsúly Pesti István ételein van, vallja Varró Zoltán designer-belsőépítész, akinek tervei alapján újult meg a tatai Platán Bisztró és Udvarház.

Új séf a máriafürdői PORT-ban 

Az övcsatorna melletti, kikötői hangulatú teraszos étterem most megújulva várja a vendégeket.

Vagány gasztronómiához vagány enteriőr 

Izgalmas dolgok történtek az elmúlt egy hétben a Traktor háza táján: alig öt nap alatt teljesen újjáépítették a belvárosi étterem belső enteriőrjét, hozzáigazítva a hely küllemét gasztronómiai koncepciójához. Tavaly novemberben nyílt meg a Traktor Étterem a Bazilika szomszédságában és azóta rengetegen megszerették azt a vagányságot, amit a konyhai stílusában képvisel Bicsár Attila és csapata. Most pedig azt a feladatot kapta Laki Eszter és Csap Viktor, hogy a helyszín megjelenését is igazítsák az ott kínált kulináris élményekhez, az eredmény pedig magáért beszél.

Tökéletes hétvége 

Működésének negyvenedik évfordulója alkalmából április 8–10. között a hévízi Danubius Health Spa Resortban (DHSR ) jártunk, ahol kiderült, mit nyújt a hévízi ház ma a vendégeinek.

Megújult a Fakanál étterem 

Nemrég újult meg a budapesti Nagyvásárcsarnokban található Fakanál étterem, amely immáron 15 éve a turisták és a helyiek egyik legkedveltebb étterme a IX. kerületben. Kelemen Csilla, belsőépítészeti tervezőnek jutott a megtisztelő feladat, hogy átalakítsa a helyiséget a Coninvest konyhatechnológiai berendezéseit használva.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!