A minőségi ugrásnak voltak előzményei, a PORT a Magyar Konyha TOP10 kikötői éttermébe is bekerült, és 2019-ben a marhaszegyes ciabatta elnyerte a beach food verseny 2. helyét. A beach food és a laza hangulat marad, de a két helyet (port burger & port étterem) összevonják, hogy egy minden igényt kiszolgáló éttermet hozzanak létre.
Lássuk, mi minden változik:
• Marad a laza kikötői hangulat, a jó borok, kávék az ételek mellett, a növényekkel körbevett mediterrán terasz
• Előnyben a régiós ízek, a házi készítésű alapanyagok, a helyi termelőkkel való együttműködés
• Új séf a házban! Horváth András nagy tervekkel érkezett a Kristinus Borbirtokról. A kisujjában van a modern
• Az idei évre a PORT tematikus hétvégékkel készül, híres kikötők hangulatát és ételeit idézik majd meg a Balaton partján
Forrás: Turizmus Online