Utazástervezővel és bringabérléssel újít Sárvár weboldala

Nemcsak frissített megjelenésben, hanem extra funkciók beépítésében is gondolkodik a fürdőváros. Többek között kerékpárt foglalhatunk néhány gombnyomással.

A weboldal már kész, a bővített funkciók a következő szezontól, 2021 tavaszától lesznek elérhetők. Az új sarvar.hu letisztult szerkezetű, könnyen kezelhető és rendkívül egyszerű, mindamellett, hogy kellően informatív - jellemzi az új weboldalt röviden Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Kiegészítve mindezt azzal, hogy a tartalom ugyan nagyrészt a vizes élmények bemutatására koncentrál, ugyanakkor az egyéb kikapcsolódási lehetőségek is jelentős szerepet kapnak.

Az oldal igyekszik kihangsúlyozni, hogy Sárvár ma már jóval több, mint egy pár napos fürdőváros. Többféle módon, köztük cinemagraph nyitó fejléccel és erős vizuális tartalommal próbálják felhívni a figyelmet, hogy aktív, természetközeli relax-attrakciók sora várja az ide érkezőket. A sárvári szakember szerint az utóbbi évek fejlesztéseinek hála a fürdővárosban akár tíz nap is tartalmasan eltölthető minden korosztály számára, amire a weboldal következő lépésben megvalósuló fejlesztései is felhívják majd a figyelmet.

Haller Ferenc elmondása szerint a jövő évtől online kerékpárfoglaló is kerül az oldalra és egy komplett utazástervezőt is beépítenek. Az előbbi lehetővé teszi, hogy akár otthonról, mobilról intézzük a TDM-nél bérelhető hagyományos vagy épp az elektromos kerékpárok bérlését. A vendégeknek a foglalást követően csak annyi dolguk lesz, hogy az irodában átvegyék a kerékpárokat, illetve a kért kiegészítőket - mondjuk biciklis gyerekülést. De a tervek szerint ugyanez megtehető majd a nemrég beszerzett nordic walking botokkal is. A cél, hogy az eszközbérlés leegyszerűsítésével még népszerűbbé tegyék az utazás alatti aktív időtöltést.

Ugyanezt szolgálja majd az utazástervező funkció is. A weboldalhoz tervezett, hamarosan elérhető felület ugyanis abban segít majd, hogy egy saját listára gyűjtsük a környékbeli kikapcsolódási lehetőségeket. Az így összeállított kedvenceket aztán a telefonunkkal magunkkal vihetjük a vakációra. Így nem kell újra böngészgetni, ha valamelyik attrakció részleteit a helyszínen néznénk meg, csupán klikkelünk, informálódunk és élményt gyűjtünk.

A TDM ügyvezetője szerint az online megjelenés frissítése már időszerű volt. Meglátása szerint Sárvárnak az új oldallal ismét sikerül olyat létrehoznia, ami előremutató és teljes mértékben kielégíti a 21. századi utazók utazásszervezéssel kapcsolatos igényeit.


Ingyenes kresz suli a Városligetben

Ingyenes kresz suli a Városligetben 

1400 gyermek tanulhatja meg a biztonságos közlekedés szabályait a nyáron.
Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban

Különleges izlandi koncert és drón nap a repülőmúzeumban 

Inspiráló történetek, múzeumok éjszakája és érdekes bemutatókkal készülnek az idei nyári szezonra.
Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben

Erdőlátogatási tilalom a teljes Gemenci erdőben 

A rendelkezés 2024. június 14-30. között érvényes.
Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat

Átadták az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat 

Tíz kategóriában meghirdetett felhívásra 62 pályamunka érkezett.
Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján

Kihagyhatatlan kulturális ziccerek a Múzeumok Éjszakáján 

Közel 450 intézmény mintegy 2500 programmal készül június 22-ére.
Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről

Lerántják a leplet egy felemelő sporteseményről 

Az egész világot megmozgató futball seregszemlére  a Pont Csopak is méltó módon készül.
Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel

Pokrócos utazó fesztivál rejtett kincsekkel 

A Balaton Piknik a Tihanyi-félszigetre érkezik.
Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste 

Az emberközpontú bankolás filozófiáját követve az egyéni költési szokásokhoz igazodó, napi maximális limitet állít be lakossági ügyfeleinek az internet- és mobilbankos (George Web és George App) átutalásokhoz az Erste.
Ilyen lett  megújult zarándokközpont - képekkel

Ilyen lett megújult zarándokközpont - képekkel 

Családbarát turisztikai hellyé vált Mátraverebély-Szentkút: hivatalosan is átadták a római katolikus nemzeti kegyhely új létesítményeit.
Focilázban ég a Városháza pop-up parkja

Focilázban ég a Városháza pop-up parkja 

Szombaton, június 15-én, 15 órakor lép először pályára a magyar válogatott, és lehet szurkolni a csapatnak a belváros szívében, a Károly körútnál, a Városháza pop-up parkban.