Mit keresünk a leggyakrabban a neten? 

A közösségi portálok és a hírek érdeklik elsősorban a netezőket - derül ki egy friss hazai felmérésből. 
Meccsmenetrend a foci EB-re

Meccsmenetrend a foci EB-re 

Megvan a nyári labdarúgó Európa-bajnokság meccsmenetrendje. Nálunk elolvashatja, mikor és hol játszik egymással Hollandia és Dánia, vagy Spanyolország és Írország. 
Megjelentek Benyovszky, a nagy utazó emlékiratai

Megjelentek Benyovszky, a nagy utazó emlékiratai 

Benyovszky Móricról, a nagy világutazóról készült Vivát Benyovszky! című több részes magyar-csehszlovák film, annak idején meghódította a világot (ősszel is vetítette a Magyar Televízió), akár csak „névadója”, aki 265 éve született és 225 éve halt meg Madagaszkár királyaként. 
Zöld főváros a szomszédban

Zöld főváros a szomszédban 

Mediterrán klíma, monarchiabeli építészet és jó sörök jellemzik többek között a horvát fővárost, mely az európai metropoliszok kellemes alternatívája lehet egy őszi hosszú hétvégére.

Novemberi borvásár a Hungexpon 

November 18-20. között jelentkezik az új, ÍZEK ÉS BOROK elnevezésű kiállításával a HUNGEXPO. A számos rangos élelmiszeripari szakkiállítás után ezúttal a nagyközönség számára is nyitott rendezvényre kerül sor a Budapesti Vásárközpontban.
Főúri pihenés a felvégen

Főúri pihenés a felvégen 

Az aranyló őszi napsütésben brummog a busz kövér fürtöktől roskadozó szőlősök mellett, amikor egyszerre egy bazalt-szerű sziklafalon nagy Hollywood felirat fehérlik fel. Semmi baj, Tokaj-Hegyalján vagyunk, tréfás alakok mindenhol élnek. Munkatársunktól
Megkóstoltuk 2011 első hazai újborát

Megkóstoltuk 2011 első hazai újborát 

A jubileumi, huszadik Budavári Borfesztiválon mutatta be Varga Péter, a badacsonyi Varga Pincészet Kft. ügyvezetője az idei év első magyar újborát.

EU-s ötlet: együnk bogarat! Hát.... 

Brüsszeli szakértők úgy vélik, hogy a rovarok amellett, hogy megoldanák az élelmiszerhiány problémáját, ezt ráadásul környezetkímélő módon kínálnák. A bogarak, férgek és egyéb csúszómászók húsa koleszterinben és zsírban szegény.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!